27.10.2020, 18:15 - 20:15
|
Bolt Arena / Urheilukatu 5
,
Helsinki

EURO2022-karsinnat: Suomi - Skotlanti

MAAJOUKKUEJALKAPALLO ON PALANNUT! Koronavirustilanteen vuoksi alkuperäisestä ajankohdastaan 9.6. siirretty Helmareiden EM-karsintaottelu Skotlantia vastaan pelataan Helsingin Bolt Arenalla tiistaina 27.10. klo 18.15!
 
RATKAISUN HETKET OVAT KÄSILLÄ! Helmareiden tie kohti kesälle 2022 siirtynyttä EM-lopputurnausta jatkuu kovalla haasteella, kun viime kesän MM-kisoista tuttu lohkon ennakkosuosikki Skotlanti saapuu vieraaksi Helsingin Bolt Arenalle. Pystyykö Helmarit estämään Skotlannin tähtipelaajien Caroline Weirin (Manchester City), Erin Cuthbertin (Chelsea) ja Jane Rossin (Manchester United) aikeet, ja onnistuuko joukkue ottamaan jopa ratkaisevan askeleen kohti EM-lopputurnausta?
 
LIPUNMYYNTI
Ottelun lipunmyynti on käynnissä Lippu.fi -palvelussa!
 
Lippujen hinnat 5 € / 10 € (sis. käsittelykulut). Huomioithan, että tapahtuman pääsyliput myydään vain ennakkoon Lippu.fi -palvelun kautta eli ottelustadionilla ei ole lipunmyyntiä.
 
TIESITKÖ TÄTÄ?

Suomi on kohdannut Skotlannin naisten A-maaotteluissa historian saatossa 10 kertaa ja peräti seitsemän näistä otteluista on päättynyt Suomen voittoon, Skotlannin voittaessa vain kertaalleen. Edellinen kohtaaminen on vuodelta 2014, kun Suomi voitti Eerikkilässä pelatun maaottelun maalein 3-1.

LISÄTIETOJA TAPAHTUMASTA

Tutustu ottelutapahtuman katsojaohjeisiin ja lue lisää muun muassa tapahtuman terveysturvallisuudesta, katsomokartasta, stadionin palveluista sekä ohjeita saapumisesta ja poistumisesta. Ottelutapahtuman turvallisuus ja vastuullisuus pyritään varmistamaan maskipakon ja muiden erityisjärjestelyiden avulla. Lue lisää: https://www.palloliitto.fi/tervetuloa

MISTÄ PELATAAN?

Helmarit tavoittelee EURO 2022 -karsinnoissa paikkaa Englannissa kesällä 2022 pelattavaan EM-lopputurnaukseen! 

  • Suomi on neljän ottelun jälkeen lohkon kärkipaikalla kolmella voitolla ja yhdellä tasapelillä!
  • Skotlanti on ottelun vähemmän pelanneena lohkossa toisena voitettuaan kaikki kolme otteluaan.
  • Karsintojen päätteeksi yhdeksän karsintalohkon lohkovoittajat ja kolme parasta toiseksi sijoittunutta joukkuetta etenee suoraan EM-lopputurnaukseen. Kuusi muuta lohkokakkosta jatkaa kaksiosaiseen EM-jatkokarsintaan, josta kolme joukkuetta selvittää vielä tiensä kisoihin
  • Katso lohkon tilanne UEFA:n sivuilta ➡ https://www.uefa.com/womenseuro/standings/

YLE

Yle on vahvasti mukana Helmareiden matkassa EURO2022-karsinnoissa. Jalkapallo on parasta paikan päällä, mutta jos et pääse stadionille niin Skotlanti-ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä Ylen kanavilla!

KANNUSTA HELMAREITA JA JAA MATSIFIILIKSIÄSI! 

Postaa ottelupäivänä matsifiiliksiäsi sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #Helmarit, #FINSCO ja #AnnaÄänesi sekä tägää julkaisuihisi @Helmarit! Jaamme parhaita kuvia, videoita, runoja ja muita toteutuksia Helmareiden sosiaalisen median kanavissa pitkin ottelupäivää ja -iltaa! 

Tervetuloa kannustamaan Helmarit turvallisesti ja tunteella kohti EM-lopputurnausta - ANNA ÄÄNESI!

Voit olla kiinnostunut myös näistä

4.12 - 5.12

- Ikäluokat P7-P10 (2015-2012).

- P7-P9 pelimuotona 5vs5, P10 8vs8.

- Osallistummismaksu 120 € / 160 €

Oulu
09.00
19.12

Miesten futsalmaajoukkue valmistautuu historiansa ensimmäisiin arvokisoihin isännöimällä Kroatiaa Espoossa, Opinmäen liikuntahallissa sunnuntaina 19. joulukuuta klo 15.00. 

Espoo
15.00
1.10 - 2.10
(Koko päivä)