B- ja C-nuorten lopputurnaukset 2016-2017

B-TYTTÖJEN JA -POIKIEN SM-LOPPUTURNAUKSET
 
B-tyttöjen (1.1.1999 tai sen jälkeen synt.) ja -poikien (1.1.2000 tai sen jälkeen synt.) SM-lopputurnaukset pelataan Tampereella samanaikaisesti 18. - 19.3.2017 siten, että kumpaankin lopputurnaukseen pääsee kahdeksan joukkuetta. Piiriryhmän piirit karsivat piiriryhmälle osoitetuista suorista lopputurnauspaikoista pelaamalla joko alueellisen karsintasarjan tai -turnauksen.
B-tyttöjen ja -poikien SM-lopputurnauksen osallistumismaksu on 380 euroa/joukkue.
 
C-TYTTÖJEN JA -POIKIEN SM-LOPPUTURNAUKSET
C-nuorten mestarien turnaukset järjestetään Seinäjoella 24. - 26.3.2017 siten, että C-pojat pelaavat perjantaina ja lauantaina kaksipäiväisen turnauksen ja C-tytöt sunnuntaina yksipäiväisen.  C-tyttöjen lopputurnaukseen pääsevät kaikki piirien mestarit. C-poikien lopputurnaukseen pääsee kahdeksan joukkuetta.  Karsinta tapahtuu siten, että piiriryhmän piirit karsivat piiriryhmälle osoitetuista suorista lopputurnauspaikoista pelaamalla joko alueellisen karsintasarjan tai -turnauksen.
C-tyttöjen ja -poikien SM-lopputurnauksen osallistumismaksu on 350 euroa/joukkue.
 
ILMOITTAUTUMINEN JA OSALLISTUMISMAKSUN MAKSAMINEN
Kaikkiin C- ja B-nuorten SM-lopputurnauksiin ilmoittautuminen tapahtuu siten, että piirit ilmoittavat turnauksiin oikeutetut joukkueet TASO-järjestelmän kautta - piirin ilmoittaessa joukkueen osallistumismaksu jää odottamaan.  Osallistumismaksun joukkueet maksavat itse kirjautumalla TASO:on joukkuetunnuksin ja siirtymällä sen jälkeen välilehden "Kilpailut" kautta maksamaan ao. kilpailun osallistumismaksun (valitse: "Siirry maksamaan").  Huomioittehan, että jos valinta on tilisiirtomaksu, maksettaessa on käytettävä täsmälleen samoja tilinumeroa, viitenumeroa ja summaa!
 
TURNAUSSÄÄNNÖT

Peliaika: 1 x 20 min. tehokasta peliaikaa. Molemmilla joukkueella on käytettävissään yksi 1 minuutin aikalisä ottelussa. Mahdollisessa jatko-ottelussa aikalisää ei ole käytettävissä.

Kumulatiiviset rikkomukset sääntöjen mukaan siten, että joukkueen tekemästä kuudennesta ja sitä seuraavista kumulatiivisista rikkomuksista seuraa vastustajalle 10m:n suora vapaapotku. Varsinaisen ottelun kumuloituvat rikkomukset jäävät voimaan mahdollisessa jatko-ottelussa.

Joukkueet täyttävät ottelupöytäkirjan viimeistään 15 min ennen ottelunsa alkua ja palauttavat sen turnauksen infopisteeseen. Joukkue saa käyttää ottelussa 14 pöytäkirjaan merkittyä pelaajaa.
Yli-ikäisiä pelaajia ja kaksoisedustuksia ei sallita. Kaikilla turnaukseen osallistuvilla pelaajilla tulee olla voimassa oleva Pelipassi ja futsalin edustusoikeudet seurassa, jota hän turnauksessa edustaa.

Turnauksessa noudatetaan Futsal -kilpailumääräysten 7 §:n 3.kohdan määräystä.

Lohkoissa tasapisteissä ratkaisee sijoituksen:
a) kaikkien tasapisteisiin päätyneiden joukkueiden keskinäisten ottelujen 1) pisteet 2) maaliero 3) tehdyt maalit;
b) tasapisteisiin päätyneiden keskinäinen ottelu tai ottelut;
c) joukkueiden sarjassa tai lohkossa saavuttama 1) maaliero 2) tehdyt maalit;
d) keskinäiset ottelut;
e) arpa.

Puolivälierän, välierän tai sijoitusottelun päättyessä tasan suoritetaan rangaistuspotkukilpailu futsalsääntöjen mukaisesti voittajan löytymiseksi.  Loppu- ja pronssiottelussa ottelun päättyessä tasan pelataan 5 min. jatko-ottelu. Jos ottelu on tasan vielä jatko-ottelun jälkeen, suoritetaan rangaistuspotkukilpailu futsalsääntöjen mukaisesti voittajan löytymiseksi.

Suorasta punaisesta kortista seuraa kentältäpoisto ja lisäksi yhden ottelun pelikielto ja kahdesta keltaisesta kortista samassa ottelussa kentältäpoiston lisäksi samoin yhden ottelun pelikielto.  Otteluissa saaduilla yksittäisillä varoituksilla ei ole merkitystä. Kilpailun jury voi määrätä erillisiä kurinpitorangaistuksia.

Joukkueilla tulee olla turnauksessa käytössään toinen numeroitu pelipaita tai numeroitu peliliivi, joka eroaa selvästi väritykseltään joukkueen varsinaisesta pelipaidasta.

Turnauksen jury käsittelee mahdolliset vastalauseet ja sen tekemät päätökset ovat lopullisia.  Vastalausemaksu on 390 euroa ja se on maksettava vastalausetta jätettäessä.

Sijoitusotteluissa kolmen parhaan joukkueen pelaajat palkitaan (1-3) mitaleilla ja lisäksi voittaja pokaalilla.

KILPAILUN JURY

Kilpailun juryn muodostaa turnauksen valvoja sekä turnaukseen osallistuvan kahden seuran edustajat, jotka nimetään myöhemmin.