Arvonnan säännöt / #MeOlemmeSuomi

1. JÄRJESTÄJÄ
Suomen Palloliitto (jäljempänä ”Palloliitto” tai ”Järjestäjä”), y-tunnus 0202244-9

2. OSALLISTUMISOIKEUS
Arvontaan voivat osallistua Suomessa asuvat 15 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, pois lukien Palloliiton työntekijät, jotka ovat osallistuneet kilpailun tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

3. ARVONTA-AIKA
Arvonta alkaa 3.9.2020 ja päättyy 30.6.2021 klo 23.59. 

4. OSALLISTUMINEN
Arvontaan voi osallistua julkaisemalla arvonta-aikana kuvan tai videon Twitterissä, Facebookissa tai Instagramissa tunnisteella #MeOlemmeSuomi (tai muun kieliset versiot). Instagram- , Facebook- ja Twitter-tili tulee olla julkinen, jotta julkaisulla voi osallistua arvontaan. 

5. PALKINNON ARVONTA
Palkinto arvotaan 1.10.2020, 1.11.2020, 1.12.2020 ja 1.1.2021, 1.2.2021, 1.3.2021, 1.4.2021, 1.5.2021, 1.6.2021 ja 1.7.2021.

6. PALKINNOT
Syyskuun arvonnan palkinnot ovat: 1 x 50 € lahjakortti ja 3 x 20 € lahjakortti Maajoukkueen verkkokauppaan. 
Lokakuun arvonnan palkinnot ovat: 1 x 50 € lahjakortti ja 3 x 20 € lahjakortti Maajoukkueen verkkokauppaan.
Marraskuun arvonnan palkinnot ovat: 1 x 50 € lahjakortti ja 3 x 20 € lahjakortti Maajoukkueen verkkokauppaan.
Joulukuun arvonnan palkinnot ovat: 1 x 50 € lahjakortti ja 3 x 20 € lahjakortti Maajoukkueen verkkokauppaan.
Tammikuun arvonnan palkinnot ovat: 1 x 50 € lahjakortti ja 3 x 20 € lahjakortti Maajoukkueen verkkokauppaan.
Helmikuun arvonnan palkinnot ovat: 1 x 50 € lahjakortti ja 3 x 20 € lahjakortti Maajoukkueen verkkokauppaan.
Maaliskuun arvonnan palkinnot ovat: 1 x 50 € lahjakortti ja 3 x 20 € lahjakortti Maajoukkueen verkkokauppaan.
Huhtikuun arvonnan palkinnot ovat: 1 x 50 € lahjakortti ja 3 x 20 € lahjakortti Maajoukkueen verkkokauppaan.
Toukokuun arvonnan palkinnot ovat: 1 x 50 € lahjakortti ja 3 x 20 € lahjakortti Maajoukkueen verkkokauppaan.
Kesäkuun arvonnan palkinnot ovat: 1 x 50 € lahjakortti ja 3 x 20 € lahjakortti Maajoukkueen verkkokauppaan.

7. VOITTAJAT JA PALKINNOSTA ILMOITTAMINEN
Kaikki arvontaehdoissa kohdassa 4 mainitut osallistumistavat huomioidaan voittajaa valitessa. Arvonnan suorittaa tuomaristo.
Voittajalle ilmoitetaan voitosta vastaamalla julkaisuun. 
 

8. PALKINNON LUNASTAMINEN
Voittajan tulee lunastaa palkinto 48h sisällä arvonnasta/voittajan julkistamisesta. Palkinnon voi lunastaa vastaamalla viestiin/olemalla yhteydessä järjestäjään sähköpostitse osoitteessa [email protected]. Palkinto toimitetaan postitse.

9. JÄRJESTÄJÄN VASTUU
Palloliitto vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.
Arvontaan osallistuvat vapauttavat Palloliiton sekä kilpailun mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa. Palloliitto ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.
 
10. MUUT EHDOT
Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Palloliiton niiden nojalla tekemiä päätöksiä sekä sitoutuu vapauttamaan Palloliiton ja muut arvontaan liittyvät kolmannet osapuolet vahingosta yllä selostetun mukaisesti.
Arvontaan osallistuessaan osallistuja luovuttaa Palloliitolle oikeuden käyttää ja julkaista kilpailuun liittyvää kuva- ja videomateriaaliaan kilpailun yhteydessä, sekä Palloliiton viestinnässä ja markkinoinnissa yleisesti.
Osallistuja antaa Palloliitolle oikeuden käyttää ja julkaista osallistujan omien arvontajulkaisuiden tekstiä ja kuvia kilpailun yhteydessä, sekä jatkossa Palloliiton viestinnässä ja markkinoinnissa yleisesti.
Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailuun mahdollisesti liittyvien Palloliitosta riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin, Instagramin ja Twitterin käyttöehtoja ja sääntöjä.
Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, Palloliitolla on oikeus hylätä osallistuminen ja/tai evätä osallistujan oikeus osallistua arvontaan.
Palloliitto pidättää oikeuden tehdä muutoksia arvontaan ja sen sääntöihin.
Arvonta ei ole Facebookin, Instagramin tai Twitterin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity näihin tai muihin yhteisöpalveluihin. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin, Instagramin ja Twitterin kaikista arvontaan koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista