Veikkausliigan Mestaruus- ja Haastajasarjat käyntiin

Veikkausliigakausi jatkuu sunnuntaina loppusarjojen eli Mestaruus- ja Haastajasarjan avausotteluilla.

Santeri Väänänen pelaa vahvaa kautta HJK:ssa

Santeri Väänänen pelaa vahvaa kautta HJK:ssaKuva: Ⓒ Juha Tamminen /Juha Tamminen

18.9.2022 klo 13:37

Sunnuntaina pelataan Haastajasarjassa kolme ottelua, mutta Mestaruussarjassa vain yksi. Lauantaisen Suomen Cupin finaalijoukkueet KuPS ja FC Inter pelaavat Mestaruussarjan avauskierroksen ottelunsa vasta lokakuun puolella.

Mestaruussarjan sunnuntain ainoassa ottelussa sarjakärki HJK saa vieraakseen SJK:n. Pisteet ovat kummallekin tärkeitä – niin kuin jokaisessa loppukauden ottelussa.

- Sellainen syksy on tulossa, että jokainen latautuu ihan täysillä jokaiseen peliin. Kaikki tietää sen, että ei ole varaa menettää pisteitä. En usko, että kenenkään täytyy mitään lisämotivaatiota hakea, HJK:n keskikenttämies Santeri Väänänen kuvaa Veikkausliigan podcastissa.

Haastajasarjassa taistellaan luonnollisesti putoamista ja liigakarsintaan joutumista vastaan, mutta myös Eurolopputurnauspaikoista, joita on tarjolla Haastajasarjan kahdelle parhaalle.

- Isot oli tavoitteet, että oltaisiin ylemmässä loppusarjassa. Ei se paljosta jäänyt kiinni. Mutta se on jossittelua, nyt täytyy kääntää kaikki katseet siihen, että otetaan alemmasta loppusarjasta voitto ja mennään Eurolopputurnaukseen kauden päätteeksi, AC Oulun Rasmus Karjalainen linjaa.

Veikkausliiga sunnuntaina 18.9.:

Mestaruussarja
18.30 HJK – SHJK, Bolt Arena

Haastajasarja
16.00 Ilves – VPS, Ratinan Stadion
17.00 AC Oulu – HIFK, Raatin Stadion
18.30 IFK Mariehamn – FC Lahti, Wiklöf Holding Arena

Lisää aiheesta

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit