Veikkausliigakauden 2022 viimeinen kierros sunnuntaina

Veikkausliigan Mestaruus- ja Haastajasarjassa pelataan sunnuntaina kauden päätöskierros, jonka jälkeen edessä on enää Eurolopputurnaus, jossa pelataan viimeisestä paikasta ensi kauden eurocupeihin.

HJK ja KuPS kohtaavat päätöskierroksella Helsingissä.

HJK ja KuPS kohtaavat päätöskierroksella Helsingissä.Kuva: Ⓒ Juha Tamminen /Juha Tamminen

15.10.2022 klo 22:32

Päätöskierroksella juhlitaan takuuvarmasti Helsingissä ja Espoossa. Bolt Arenalla mestaruuden jo viime kierroksella varmistanut HJK ottaa vastaan kultamitalit ja Veikkausliigan mestaruuspatsaan. Vastaan asettuva KuPS puolestaan saa palkinnokseen hopeiset mitalit. Tapiolan Urheilupuistossa puolestaan jaetaan pronssimitalit FC Hongalle, joka kohtaa neljänneksi sijoittuvan FC Hakan.

FC Haka on neljännen sijan jo varmistanut ja sen myötä suoran paikan Eurolopputurnauksen finaaleihin.

Myös SJK ja FC Inter ovat varmoja Eurolopputurnausjoukkueita, mutta keskinäinen järjestys on vielä avoinna ja ratkaistaan joukkueitten kohdatessa Turussa. Viidennen sijan myötä varmistuu kotietu Eurolopputurnauksen kahdelle ensimmäiselle kierrokselle – olettaen toki, että viidenneksi sijoittunut joukkue selvittää ensimmäisen kierroksen voitokkaasti.

Haastajasarjan puolella AC Oulun Eurolopputurnauspaikka on varma, mutta Maarianhaminassa riittää panoksia sunnuntaina. Viimeisestä Eurolopputurnauspaikasta kilpailevat IFK Mariehamn ja VPS ja pelin henki on selvä: IFK Mariehamn jatkaa voitolla kauttaan ja kamppailua europaikasta, VPS:lle riittää tasapelikin kahdeksanteen sijaan ja Eurolopputurnauspaikkaan.

Sarjataulukko, otteluohjelma ja ajankohtaisia uutisia Veikkausliigan verkkosivuilla.

Veikkausliiga sunnuntaina 16.10.:

Mestaruussarja:

17.00 FC Honka – FC Haka, Tapiolan Urheilupuisto
17.00 FC Inter – SJK, Veritas Stadion
17.00 HJK – KuPS, Bolt Arena

Haastajasarja:

15.00 AC Oulu – Ilves, Raatin Stadion
15.00 FC Lahti – HIFK, Lahden Stadion
15.00 IFK Mariehamn – VPS, Wiklöf Holding Arena

Lisää aiheesta

Seuraa meitä

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit