UEFA Super Cupin liput myyntiin aikaisintaan 13. heinäkuuta

Helsingin Olympiastadionilla keskiviikkona 10.8. pelattavan UEFA Super Cupin lipunmyynnin aloitus siirtyy ennakoitua myöhemmäksi.

Real Madrid ja Eintracht Frankfurt kohtaavat Super Cupissa Helsingissä.

1.7.2022 klo 16:29

Tämän hetkisen tiedon mukaan UEFA aloittaa yleisen lipunmyynnin 13.-18.7. välisenä aikana.

UEFA Super Cupin lipuista kiinnostuneiden kannattaa kuitenkin jo nyt käydä luomassa profiili UEFAn Tickets-sivustolla.

Sivustolla on oma kohtansa UEFA Super Cupille eli muista rekisteröityä UEFA Super Cupiin sekä muista valita mitä joukkuetta kannatat (Real Madrid, Eintracht Frankfurt tai other).

Rekisteröityneiden on tärkeää sallia UEFAlle markkinointilupa, sillä UEFA lähettää tiedon lipunmyynnin aloittamisesta ensimmäisenä UEFAn lipunmyyntijärjestelmän Super Cup 2022 osioon rekisteröityneille.

Se minkä joukkueen valitset rekisteröitymisen yhteydessä ei vaikuta mahdollisuuksiisi saada lippua vaan info lähetetään kaikille kiinnostuneille yhtä aikaa.

Lisätietoja rekisteröitymisestä löydät täältä >>

Mikäli sinulla on jo tili UEFAn lipunmyyntiportaalissa, sinun tulee kirjautua UEFA Super Cupiin UEFAn lipunmyyntiportaalissa ja käydä ilmoittamassa kiinnostus UEFA Super Cupiin valitsemalla mitä joukkuetta kannatat (Real Madrid, Eintracht Frankfurt tai other).

Lisäksi käy tarkistamassa, että olet sallinut UEFAn lähettää sinulle markkinointiviestejä UEFA Super Cupiin liittyen. Lisätietoja profiilin muokkaamista varten löydät täältä >>

Yksi tilaaja voi ostaa rajallisen määrän pääsylippuja. UEFA vahvistaa määrän myöhemmin.

UEFA vahvistaa pääsylippujen hinnat viimeistään aloituksen yhteydessä.

UEFA Super Cupin lipunmyynnistä vastaa UEFA. Lisätietoja UEFAn lipunmyyntiin liittyen löydät täältä >>

UEFA Super Cup on vuosittainen yksittäinen ottelu, jossa kohtaavat edellisen kauden Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan voittajat. Helsinki on UEFA Super Cupin historian kymmenes isäntäkaupunki. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun UEFA:n seurajoukkuekilpailun finaali pelataan Suomessa.

Lisää aiheesta

Etkö löytänyt etsimääsi?

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit