U18-poikien Tshekin turnaus jatkuu isäntiä vastaan

Perjantain ottelu alkaa kello 17:00 Suomen aikaa. Palloliitto ei saanut oikeuksia striimata turnauksen otteluita YouTube-kanavalleen.

Alex Ramula on kuulunut ikäluokkansa luottopelaajiin jo pidemmän aikaa. Kuva elokuun 2021 Islanti-ottelusta.

Alex Ramula on kuulunut ikäluokkansa luottopelaajiin jo pidemmän aikaa. Kuva elokuun 2021 Islanti-ottelusta.Kuva: Ⓒ SPL /Tiina Pirilä

22.9.2022 klo 16:22

U18-pojat (2005 ja myöhemmin syntyneet) pelasi eilen keskiviikkona 1–1-tasapelin Meksikoa vastaan. Minihuuhkajat siirtyi 12. minuutilla johtoon Roni Huddin osumalla, mutta Meksiko tasoitti puolisen tuntia myöhemmin rangaistuspotkusta – Suomi oli joutunut hetkeä aiemmin miesvajaalle, ja pelasi alivoimalla lähes tunnin. Tarkemman raportin ottelusta voi lukea täältä.

Suomen maalia vartioinut Alex Ramula kiittelee Minihuuhkajien puolustusesitystä – maalivahti joutui venymään muutamaan torjuntaan, mutta joukkuetoverit pitivät Meksikon poissa paraatipaikoilta.

– Tiesimme tauolla, että toisesta jaksosta tulee tosi vaikea. Alivoimasta huolimatta emme tippuneet pois pelistä, ja meillä oli mielestäni paremmat paikat voittomaaliin. Olen ylpeä siitä, kuinka koko joukkueemme puolusti ja blokkasi vetoja, Ramula sanoo.

– Oli siistiä päästä taas pelaamaan maaottelu – siitä tuntee aina ylpeyttä. Edelliset maaottelut eivät ole menneet omalta osaltani hirveän hyvin, mutta eiliseen suoritukseeni olen tyytyväinen. Rankkarimaali jäi harmittamaan, sillä olin lähellä torjua vedon. Kenttä oli tosi pehmeä, ja jalkani lipsahti vähän ratkaisevalla hetkellä.

Tänään Minihuuhkajat on keskittynyt Tshekkiin, joka kärsi avauspelissään 0–4-tappion Saksalle.

– He ovat varmasti nälkäisiä voittamaan meidät, ja joudumme taistelemaan täysillä voiton eteen. Tshekki joutui Saksaa vastaan selkeästi puolustuskannalle, joten on vaikeaa sanoa, kuinka he tulevat pelaamaan meitä vastaan. Uskomme, että he hyökkäävät suoraviivaisesti ja prässäävät todella kovaa.

Suomen seuraavat ottelut (Suomen aikaa):
Pe 23.9. klo 17:00 Tshekki – Suomi, Kroměříž
Su 25.9. klo 11:00 Suomi – Slovakia, Brumov

Lisää aiheesta

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit