U15-tytöt avaa UEFA Development -turnauksen Viroa vastaan

Huomenna tiistaina pelattava ottelu alkaa kello 18:00. Kamppailu näkyy suorana Viron jalkapalloliiton kotisivuilla.

U-15 tytöt

U-15 tytöt

28.4.2022 klo 10:48

U15-tytöt (2007 ja myöhemmin syntyneet) kokoontui Helsingissä tänään maanantaina. Joukkue lähti iltapäivällä kohti Tallinnaa ja UEFA Development -turnausta, jossa Pikkuhelmarit kohtaa Viron, Latvian sekä Armenian U16-maajoukkueet.

– Avauspalaverista jäi tosi hyvät ja odottavat tunnelmat. Meillä on vain vähän tietoa avausvastustaja Virosta, ja lähdemme liikkeelle vahvasti oman pelimme kautta. Oman mausteensa tuo se, että ehdimme harjoitella yhdessä vain kerran ennen ensimmäistä peliämme, päävalmentaja Pekko Söderström toteaa.

Pikkuhelmarit lähti turnaukseen 20 pelaajan ryhmällä, ja kaikki saavat oman näyttöpaikkansa tämän viikon aikana. Söderströmin mukaan jokainen pelaaja on varmasti avauskokoonpanossa vähintään yhdessä ottelussa. 

– Isoja minuutteja on luvassa. Koska yhteinen valmistautumisemme on lyhyt, täytyy meidän priorisoida tarkkaan niitä asioita, joita haluamme pelillisesti nähdä. Tärkeintä on, että jokainen pelaaja vetää täysillä – jos joku palaverissa läpikäyty juttu unohtuu, se ei haittaa.

Suomen ottelut:
Ti 5.4. 18:00 Viro U16 – Suomi EJL Jalgpallihall, Tallinna
To 7.4. 13:00 Latvia U16 – Suomi EJL Jalgpallihall, Tallinna
Su 10.4. 12:00 Suomi – Armenia U16 EJL Jalgpallihall, Tallinna

Latvia- ja Armenia-otteluista ei ole näillä näkymin luvassa livelähetystä.

Lisää aiheesta

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit