Palloliitto

Tyttöjen urheiluakatemiaturnauksia ei järjestetä jatkossa

Turnaus on järjestetty perinteisesti alkuvuodesta – viime vuonna urheiluakatemiaturnaus peruttiin koronatilanteen ja sen aiheuttamien rajoitusten takia

Akatemiat voivat halutessaan sopia harjoitusotteluita omien aikataulujensa mukaan.

Akatemiat voivat halutessaan sopia harjoitusotteluita omien aikataulujensa mukaan.Kuva: Ⓒ Kalevi Hämäläinen /SPL

28.6.2022 klo. 15:46

Vuodesta 2012 alkaen pelattuja tyttöjen urheiluakatemiaturnauksia ei enää toistaiseksi järjestetä. U19-päävalmentaja Arttu Pitkäkankaan mukaan päätös on tehty kuunnellen seurojen toiveita.

– Turnauksen ei enää koeta nykyisessä muodossaan palvelevan pelaajia eikä seuroja. Turnaukselle on myös erittäin haastavaa löytää sopivaa ajankohtaa, joka ei menisi päällekkäin T18 SM-sarjan karsintojen, Suomen Cupin ja maajoukkuetapahtumien kanssa, Pitkäkangas toteaa.

– Akatemiat voivat halutessaan sopia harjoitusotteluita omien aikataulujensa mukaan, ja me hoidamme tarkkailun niihin. Tiedämme, että ottelukalenterit ovat erittäin täysiä ensi syksynä, joten hyvä aika harjoitusotteluille voisi olla vuoden 2023 alku.

Seuraa meitä

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit