TPS ja FF Jaro kamppailevat paikasta liigakarsinnassa

Yksiosainen karsinta pelataan Turussa Veritas Stadionilla. Maanantain kamppailu alkaa 18:30 ja näkyy suorana Ruudun välityksellä - pelin voittaja etenee liigakarsintaan FC Lahtea vastaan.

FF Jaron ja Tepsin väliset väännöt ovat olleet tänä vuonna tasaisia.

FF Jaron ja Tepsin väliset väännöt ovat olleet tänä vuonna tasaisia.Kuva: Ⓒ Tara Jaakkola /SPL

16.10.2022 klo 11:06

TPS päätti varsinaisen Ykkösen kauden 1-0-voittoon mestari KTP:stä. Kolme pistettä irtosi Simo Roihan osumalla - Kasper Hämäläisen alustama maali oli huipputärkeä, sillä tasapeli ei olisi riittänyt turkulaisille kakkossijan varmistamiseen. KTP-ottelu oli Tepsille toinen uuden päävalmentaja Marko Rajamäen alaisuudessa, ja saldona on toistaiseksi voitto sekä tasapeli.

FF Jaro aloitti karsinnat keskiviikkona, jolloin se kukisti neljänneksi sijoittuneen EIF:n. 2-1-voitto ei tullut helpolla - kaikki kolme osumaa nähtiin avausjaksolla, mutta tammisaarelaiset painoivat kovaa päälle toisella puolikkaalla. Isäntien sankariksi nousi Jacob Bushue, joka alusti Johan Brunellin avausosuman ja viimeisteli itse voittomaalin, johon Jim Myrevik teki hyvän esityön.

Tepsin ja FF Jaron edellinen keskinäinen kohtaaminen löytyy muutaman viikon takaa. Alhaji Gero vastasi 24. syyskuuta pelatun kamppailun ainokaisesta, ja pisteet matkasivat Pietarsaareen. TPS voitti kauden kaksi aiempaa sarjankohtaamista, mutta FF Jaro vei pidemmän korren kevään Ykköscupin finaalissa, joten voitot ovat tämän vuoden osalta tasan 2-2.

Mikäli ottelu on varsinaisen otteluajan jälkeen tasan, pelataan jatko-ottelu. Jos kumpikaan joukkue ei tee maaleja jatko-ottelussa, suoritetaan rangaistuspotkukilpailu.

Lipunmyynti
Kotijoukkueen ennakko
Vierasjoukkueen ennakko

Karsintojen aikataulu:
ma 17.10. 18:30 TPS – FF Jaro
to 20.10. TPS/FF Jaro – FC Lahti
su 23.10. FC Lahti – TPS/FF Jaro

Lisää aiheesta

Seuraa meitä

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit