Tim Sparv vielä kerran kotiyleisön edessä Huuhkajien Nations League -avauksessa

Huuhkajien pitkäaikainen kapteeni Tim Sparv esiintyy vielä kerran kotiyleisön edessä, kun Huuhkajat kohtaa Bosnia-Hertsegovinan Nations Leaguen ottelussa Olympiastadionilla 4. kesäkuuta.

Tim Sparv tuulettaa kameralle.

Tim Sparv tuulettaa kameralle.Kuva: Ⓒ UEFA /UEFA

31.5.2022 klo 18:09

Suomalaisyleisöllä on mahdollisuus osoittaa arvostustaan viime vuonna uransa päättäneelle Tim Sparville lauantaina 4.6., kun Sparv jättää jäähyväisensä Pohjoiskaarteelle ja kotiyleisölle ennen Bosnia-Hertsegovina-ottelua alkaen kello 18.30.

– Huuhkajien fanit ovat aina olleet iso osa uraani. He ovat tarjonneet upeita hetkiä ja loistavaa kannustusta, niin hyvinä kuin huonoina aikoina. Hienoa, että saan vielä kiittää kotiyleisöä – ja erityisesti uskomatonta Pohjoiskaarretta – Olympiastadiolla kesäkuussa. Jo nyt saan kylmiä väreitä ajatuksesta, että me tapaamme pian Huuhkajien kotikentällä, Sparv tunnelmoi.

Sparv pelasi A-maajoukkueessa yhteensä 84 ottelua vuosina 2009-2021. Kapteeni johdatti kentällä Huuhkajat historiallisesti kesän 2021 EM-lopputurnaukseen. Sparv oli johtaja myös kentän ulkopuolella ja ottaa yhä aktiivisesti kantaa yhteiskunnallisiin kysymyksiin ja epäkohtiin.

Keskikentän taistelijan viimeiseksi otteluksi A-maajoukkuepaidassa jäi Olympiastadionilla syyskuussa pelattu MM-karsintaottelu Kazakstania vastaan. Kesäkuussa kotiyleisö pääsee viimeinkin antamaan Huuhkajat-ikonille hänen ansaitsemansa jäähyväiset.

Tervetuloa Olympiastadionille kiittämään Tim Sparvia ja kannustamaan Huuhkajat voittoon Nations Leaguen avausottelussa! >>

Tim Sparv

  • 84 A-maaottelua

  • 35 A-maaottelua kapteenina

  • 3 Tanskan mestaruutta (FC Midtjylland 2014-2015, 2017-2018, 2019-2020)

  • 1 Tanskan Cup-mestaruus (FC Midtjylland 2018-2019)

  • 1 Suomen mestaruus (HJK 2021)

  • Vuoden jalkapalloilija (2015)

  • FIFPro:n Player Voice Award (2021)

  • Captain's Ball (2021)

Lisää aiheesta

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit