"Täytyy kiittää sitä mieletöntä kannustusta"

Huuhkajat taipui kovan taistelun jälkeen lohkon ennakkosuosikki Tanskalle EM-karsintojen avausottelussa.

Suomalaiskannattajat pitivät ääntä Parkenilla.Kuva: Juha Tamminen

24.3.2023 klo 00:43

Parkenin tunnelma oli loistava, kun 1700 suomalaiskannattajaa tuki Huuhkajia. Tukea löytyi myös 3-1-tappion jälkeen.

– Täytyy kiittää sitä mieletöntä kannustusta, mitä meidän faneiltamme saimme. Vaikka tuli tappio niin sieltä tuli kiitosta ja tsemppiä. Yhdessä me häviämme ja voitamme. Kannattajien merkitys on meille todella suuri, päävalmentaja Markku Kanerva kommentoi ottelun jälkeen.

Suomen kannattajakatsomo räjähti juhlaan, kun Oliver Antman toi Suomen tasoihin Teemu Pukin syötöstä näyttävän hyökkäyksen päätteeksi.

– Syöttö Teemulta oli erittäin hyvä ja se oli muutenkin hieno hyökkäys. Sain sellaisen pallon, että niistä täytyy tehdä maali. Oli huikeaa juhlia maalia fanien edessä, se oli todella hyvä fiilis, maalintekijä Antman sanoi.

Kolme maalia neljässä pelaamassaan A-maaottelussa iskenyt Antman oli luonnollisesti pettynyt, että Huuhkajat lähti Parkenilta ilman pisteitä.

– Totta kai tulos harmittaa todella paljon. Kuitenkin se piste oli noin lähellä. Olimme niin lopussa tasoissa, että se piste olisi pitänyt saada.

EM-karsinnat jatkuvat sunnuntaina Belfastissa, kun Suomi kohtaa Pohjois-Irlannin.

– Emme voi voittaa pelejä, jos kolme menee omiin – se on ihan selvä. Käymme nyt pelin läpi ja katsomme, miten pelisuunnitelmamme toteutui tietyillä osa-alueilla. Niistä vedetään sitten johtopäätökset ja nähtäväksi jää, millä ryhmityksellä lähdemme kaatamaan Pohjois-Irlantia, Kanerva totesi.

Lisää aiheesta

Etkö löytänyt etsimääsi?

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit