Super Cupin TV-tuotantoalue Pallokentälle - UEFA kustantaa nurmen uusinnan

Töölössä sijaitseva Pallokenttä 2 (Erik von Frenckellin -kenttä) muunnetaan TV-tuotantoalueeksi keskiviikkona 10.8. Olympiastadionilla järjestettävän UEFA Super Cupin käyttöön.

Pallokenttää muutetaan väliaikaisesti TV-tuotantotyön tarpeisiin.

Pallokenttää muutetaan väliaikaisesti TV-tuotantotyön tarpeisiin.

28.7.2022 klo 14:36

Rakennustyöt Pallokenttä 2:lla ovat alkaneet tällä viikolla. Paraikaa sen nurmimattoa ollaan päällystämässä TV-tuotantoalueen väliaikaisia tarpeita varten. Kentän vieressä olevaan Pallokenttä 1:n työt eivät vaikuta, vaan kenttä säilyy edelleen pelikäytössä. 

Palloliiton tapahtumapäällikkö Kalle Marttinen kertoo, että tänä vuonna Suomen Olympiastadionille myönnetty UEFA Super Cup on niin iso tapahtuma, että se vaatii käyttöönsä poikkeuksellisen suuren alueen.

- On valitettavaa, että jalkapallokenttää joudutaan käyttämään tässä tarkoituksessa. Muita vaihtoehtoja ei nyt kuitenkaan ollut, vaan tämä oli ainut alue, jota voitiin tässä tarkoituksessa käyttää, Marttinen kertoo. 

Tapahtuman jälkeen Pallokenttä 2:n luonnonnurmi uusitaan. Uuden nurmen kylvää Helsingin kaupunki, ja operaation rahoittaa UEFA. Nurmi on käyttövalmis todennäköisesti keväällä 2023. 

Lisää aiheesta

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit