Valtakunnalliset sarjat

SJK Akatemia ja FF Jaro kohtaavat tärkeässä derbyssä

Kaikki ottelut näkyvät tuttuun tapaan Ruudusta.

Jeff Addain PEPO koki karvaan tappion edellisessä EIF-pelissä.

Jeff Addain PEPO koki karvaan tappion edellisessä EIF-pelissä.Kuva: Patric Westerlund

2.7.2022 klo. 09:53

PIF – PK-35
La 2.7. 17:00, Pajbacka

Piffenin vaikeudet jatkuivat viime viikolla, kun FF Jaro haki pisteet Pajbackalta. Tappio oli sarjanousijalle jo seitsemäs peräkkäinen, ja kauden ainoasta voitosta on kulunut pian kaksi kuukautta. Valmistautumista lauantain ”kuuden pisteen kamppailuun” ei helpota se, että avainpelaajat Gezim Voca sekä Tomas Hradecky ovat sivussa pelikieltojen takia.

PK-35 jäi viime viikolla täysin KTP:n jalkoihin, ja joukkueen voitoton putki kasvoi neljän ottelun mittaiseksi. Aiemmin tällä viikolla Pallokerho oli lähellä yllättää HIFK:n Suomen Cupissa – liigajoukkue kuitenkin nappasi välieräpaikan rangaistuspotkujen jälkeen. Kauden edellisessä kohtaamisessa joukkueet pelasivat 2–2-tasapelin, joten lauantain kohtaamisesta voi odottaa viihdyttävää.

Kotijoukkueen ennakko
Vierasjoukkueen ennakko

PEPO – EIF
La 2.7. 17:00, Kimpisen urheilukeskus

PEPO on napannut kahdesta edellisestä ottelustaan neljä pistettä, mutta enemmänkin on ollut saatavilla, sillä SJK Akatemia kampesi sarjanousijoiden välisessä kamppailussa tasoihin vasta lisäajalla. Lappeenrantalaisten kannalta on ollut positiivista, että Irfan Sadikin lisäksi joukkueesta on löytynyt muitakin ratkaisijoita – esimerkiksi Juho Heikkinen on ollut viime viikkoina kovassa vireessä.

EIF on noussut useasti tällä kaudella tappioasemasta tasoihin tai voittoon, mutta KPV:n vieraana oli tammisaarelaisten vuoro pettyä loppuhetkillä. Voitto valui EIF:n käsistä kirvelevällä tavalla – tästä huolimatta Mikko Mannisen miehistö majailee sarjakolmosena. Kauden aiemmasta PEPO-pelistä EIF:llä on mukavat muistot, kun joukkue nousi toisen jakson maaleilla 2–1-kotivoittoon.

Kotijoukkueen ennakko
Vierasjoukkueen ennakko

SJK Akatemia – FF Jaro
La 2.7. 17:00, OmaSp Stadion

SJK Akatemia osoitti periksiantamattomuutta viime viikon PEPO-ottelussaan. Sarjanousija tahkosi kesäkuun voitoitta, mutta on mainion alkukautensa ansiosta tukevasti keskikastissa. Kahdessa viime ottelussa joukkue on päästänyt seitsemän maalia, ja paikallispelissä oma pää tulisi tukkia paremmin. Hyökkäyspäässä Akatemialla on yksi paha poissaolo, sillä Valentin Gasc on pelikiellossa.

FF Jaron pitkä korpivaellus päättyi Paraisilla, kun Severi Kähkösen ja Antonio Hotan osumat riittivät vierasvoittoon. Ykköscupin mestarin edellisestä voitosta oli ehtinyt kulua yli kuukausi, ja joukkue kävi jo todella lähellä putoamisviivaa. Kääntyikö kurssi viime viikolla vai jatkuvatko vaikeudet Seinäjoella?

Lipunmyynti
Kotijoukkueen ennakko
Vierasjoukkueen ennakko

Miesten Ykkönen

Etkö löytänyt etsimääsi?

Seuraa meitä

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit