Seurajohtajille järjestetään koulutusta HR-asioista – Ilmoittautuminen webinaareihin auki!

Syksyllä Palloliitto järjestää seurojen esihenkilöille kolme maksutonta webinaaria HR-asioista. Ilmoittautuminen on auki.

Kuvituskuva.

Kuvituskuva.Kuva: Jyri Sulander

4.10.2022 klo 15:00

Esihenkilön työsuhdetaidot

Ajankohta: 20.10.2022 klo 15-17.30

Ilmoittautuminen Lyytissä tämän linkin kautta viimeistään 19.10.2022 klo 21:00.

Kuvaus koulutuksesta:

Tässä Palloliiton yhteistyössä HR Legal Services kanssa järjestämässä koulutuksessa opit esihenkilön työsuhdetaitoja käytännönläheisesti. Koulutuksessa käydään läpi esimerkiksi esihenkilön ja työntekijöiden oikeudet ja velvollisuudet sekä direktio-oikeuden käyttöä arjen tilanteissa.

Kouluttajana toimii Katriina Huhtala. Koulutus on seuroille maksuton.

Työsopimuslakikoulutus

Ajankohta: 1.11.2022 klo 16-18

Ilmoittautuminen Lyytissä tämän linkin kautta viimeistään 31.10.2022 klo 21:00.

Kuvaus koulutuksesta:

Tässä Palloliiton yhteistyössä Palta Ry:n kanssa järjestämässä työsopimuslakikoulutuksessa käydään läpi työsopimuksen tekemiseen liittyviä seikkoja ja perehdytään mm. seuraaviin asioihin:

• Mistä työsuhteen ehdot muodostuvat

• Miten työnantajan työnjohto- ja valvontaoikeus tulee ottaa huomioon työsuhteen ehdoista sovittaessa

• Milloin ja millä perusteilla voidaan tehdä määräaikainen työsopimus toistaiseksi voimassa olevan työsopimuksen sijasta

• Miten koeajasta tulee sopia sekä käytännön vinkkejä koeajan hyödyntämiseen

• Mitä asioita tulee ottaa huomioon työajasta sovittaessa

• Miten työtehtävät kannattaa määritellä työsopimukseen

Kouluttajana toimii Palta ry:n neuvottelujohtaja OTM Terhi Salonpää. Koulutus on seuroille maksuton.

Esihenkilön ennakoiva puuttuminen ja haastavat tilanteet

Ajankohta: 30.11.2022 klo 15-17.30

Ilmoittautuminen Lyytissä tämän linkin kautta viimeistään 29.11.2022 klo 21:00.

Kuvaus koulutuksesta:

Tässä Palloliiton yhteistyössä HR Legal Services kanssa järjestämässä koulutuksessa opit toimimaan tilanteissa, joissa ennakoiva puuttuminen on paikallaan, kuten alisuoriutumisessa, työkyvyn alentumisessa ja epäasiallisessa käyttäytymisessä. Saat käytännön vinkkejä siitä, miten vaikeita asioita on hyvä ottaa puheeksi ja hoitaa.

Kouluttajana toimii Päivi Seppälä. Koulutus on seuroille maksuton.

Lisää tietoa koulutuksista seurajohtajille >>

Lisää aiheesta

Seuraa meitä

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit