Tule mukaan!

Sadat vapaaehtoiset mahdollistivat onnistuneen UEFA Super Cupin – Kiitos!

Noin 360 vapaaehtoista urakoi upeasti Helsingin Olympiastadionilla keskiviikkoiltana pelatun UEFA Super Cupin järjestelyissä.

Vapaaehtoiset pääsivät seuraamaan Real Madridin harjoituksia tiistaina.

Vapaaehtoiset pääsivät seuraamaan Real Madridin harjoituksia tiistaina.

11.8.2022 klo. 20:31

Super Cupin kaltaisen mittaluokan tapahtuman järjestäminen ei olisi onnistunut ilman vapaaehtoisten panosta. Vapaaehtoiset olivat mukana muun muassa asiakaspalveluun, akkreditointeihin, logistiikkaan, kuljetuksiin ja mediatoimintoihin liittyvissä tehtävissä.

- Vapaaehtoisilla oli iso urakka, mutta kaikki sujui lopulta erinomaisesti. Olen todella ylpeä heistä. Saamamme palaute sekä vapaaehtoisilta että UEFA:lta on ollut todella positiivista. Haluan kiittää jokaista mukana ollutta vapaaehtoista hänen panoksestaan tämän tapahtuman eteen, vapaaehtoispäällikkö Silja Ranta kertoo.

UEFA:n puolelta oltiin äärimmäisen tyytyväisiä vapaaehtoisten toimintaan. Erityisesti vapaaehtoisten sitoutuneisuus ja täsmällisyys teki vaikutuksen Euroopan jalkapalloliittoon.

- Vapaaehtoiset olivat erittäin sitoutuneita työhönsä. Täsmällisyys oli uskomatonta ja kaikki olivat valmiita auttamaan hymy kasvoillaan. Olen todella iloinen ja ylpeä vapaaehtoisten toiminnasta, UEFA:n puolelta tapahtuman vapaaehtoistoiminnasta vastannut Olivier Chovin kehuu.

Ranta iloitsee vapaaehtoisten keskuudessa vallinneesta tunnelmasta ja ryhmähengestä.

- Oli ilo seurata, kuinka kaikki tukivat toisiaan. Ilmapiiri oli erinomainen. Uusia ystävyyssuhteita ja verkostoja syntyi paljon – vapaaehtoiset olivat tämän tapahtuman paras joukkue, Ranta naurahtaa.

Kansainvälinen huipputapahtuma antoi vapaaehtoisille paljon oppia ja kokemusta. Useita Super Cupissa mukana olleita vapaaehtoisia tullaan toivottavasti näkemään tulevaisuudessa vapaaehtoistehtävissä suomalaisen jalkapallon parissa.

- Toivomme, että tämä herätti ihmisissä kipinän vapaaehtoistoimintaan urheilun ja jalkapallon parissa. Super Cupista on helppo siirtyä mukaan esimerkiksi paikallisen seuran toimintaan. Vapaaehtoisuus kannattaa – vapaaehtoiset ovat tutkitusti onnellisempia ja elävät pidempään, Ranta muistuttaa.

Suomen Palloliitto ja UEFA haluavat kiittää kaikkia UEFA Super Cupin vapaaehtoisia. Kiitos!

Vapaaehtoiseksi

Etkö löytänyt etsimääsi?

Seuraa meitä

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit