Maajoukkueet

Richard Jensen nautti Huuhkajadebyytistään

Tiistaisessa Nations Leaguen 2-0-voitossa Montenegrosta nähtiin kentällä myös yksi Huuhkajadebytantti – Richard Jensen.

Richard Jensen Montenegro-ottelussa.

Richard Jensen Montenegro-ottelussa.

8.6.2022 klo. 09:30

Kolmen miehen topparilinjassa avauskokoonpanossa pelannut Jensen esiintyi kentällä kuin olisi pelannut Huuhkajissa iät ajat. Tunnelmat vahvan debyytin jälkeen olivat arvattavan korkealla.

- Ihan huikea fiilis, vaikea olla hymyilemättä. Pitkään olen tätä hetkeä odottanut ja nyt olen tosi iloinen, Jensen kertoi.

Jensenin oma peli sujui varmasti ja samaa voi sanoa koko Huuhkajien joukkueesta.

- Ensimmäisellä puoliajalla dominoimme peliä ja pidimme hyvin palloa. Toisella puoliajalla Montenegro pääsi vähän paremmin mukaan, mutta oma peli oli kuitenkin ihan kontrollissa, Jensen kertasi.

- Tauolla pidettiin kopissa porukka skarppina ja hoidimme lopulta tämän ottelun hienosti. Kyllä pitää tyytyväinen olla.

Toppari oli mukana myös Huuhkajien avausmaalissa antaen pystysyötön, joka muutaman nopean pallonsiirron jälkeen päätyi maalinedustalle Joel Pohjanpalolle, joka siirsi pallon varmasti verkon perukoille.

- Olihan se hieno tikitaka-maali. Tiesin, että Jolle ja Teme [Pukki] ovat siellä ja riitti kun pisti pallon oikeaan suuntaan. Tosi hieno maali siitä sitten tuli.

Seuraa meitä

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit