Rakenna unelmiesi avauskokoonpano – Huuhkajat All Stars

Miesten A-maajoukkuehistoria pitää sisällään satoja legendoja, jotka ovat edustaneet Suomea vuodesta 1911 lähtien. Rakenna oma unelmien avauskokoonpanosi eri aikakausien sankareista ja osallistu huikeiden palkintojen arvontaan!

Huuhkajat All Stars -äänestyksessä pääset nimeämään kaikkien aikojen avauksen.

Huuhkajat All Stars -äänestyksessä pääset nimeämään kaikkien aikojen avauksen.

13.6.2022 klo 12:01

Vartioiko unelmiesi Huuhkaja-joukkueen maalia Olli HuttunenAntti Niemi vai Lukas Hradecky? Entä iskeekö joukkueesi maalit Ari HjelmMikael Forssell vai Teemu Pukki? Nyt pääset rakentamaan mieleisesi avauskokoonpanon miesten A-maajoukkuehistorian sankareista!

Jokainen avauskokoonpanoon tehty pelaajavalinta on myös osa äänestystä, jonka tulosten perusteella julkaistaan kaikkien aikojen Huuhkajat -avauskokoonpano. Äänestykseen on valittu ennalta pelaajia jalkapalloasiantuntijoiden toimesta, mutta voit myös valita listan ulkopuolelta omat suosikkisi.

Tee oma Huuhkajat All Stars -avauskokoonpanosi ja osallistu huikeiden palkintojen arvontaan! Nyt jokainen meistä voi olla oman elämänsä Markku Kanerva!

Kampanja on käynnissä 30.6. asti.

ALOITA TÄSTÄ >> 

Lisää aiheesta

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit