PK-35 ja SJK Akatemia isännöivät lauantain otteluita

Ykkösen ajankohtainen sarjataulukko löytyy täältä.

Tommi Tainion PK-35 hakee lisäpisteitä kotikentällä.Kuva: Ⓒ Kalevi Hämäläinen /SPL

11.6.2022 klo 10:43

PK-35 – KPV
La 11.6. 17:00, MagneCit Areena 

Pallokerho onnistui katkaisemaan pitkän tappioputkensa MP:n isäntänä, mutta taipui Tepsin vieraana samoin 2-0-lukemin. Kahdeksan ottelun jälkeen punamustien saldona on viisi pistettä: alkukausi on ollut pettymys, mutta putoamisviivaan on vain kahden pisteen matka. Jatkuvatko hyvät otteet kotikentällä KPV:tä vastaan?

KPV on kahdeksan pelin jälkeen melko tukevasti keskikastissa, ja joukkueella on allaan komea derbyvoitto FF Jarosta. Paikallispeli oli tasalukemissa aina loppuhetkille asti, kunnes Sampo Rintala viimeisteli komean voittomaalin. PK-35-vierasottelut olivat viime kaudella hyvin vaikeita kokkolalaisille: helsinkiläiset veivät ne lukemin 2-0 ja 3-0.

Lipunmyynti
Kotijoukkueen ennakko

SJK Akatemia – KTP
La 11.6. 17:00, OmaSp Stadion 

Akatemian kesäkuu alkoi 1-1-tasapelillä JäPS:n vieraana. Pistejako keskeytti sarjanousijan voittoputken, mutta viimeisen viiden ottelun pistemäärä on vakuuttava kymmenen. Nuoren joukkueen puolustuspeli on toiminut suorastaan erinomaisesti, ja omissa on kolissut seitsemässä pelissä vain viidesti.

KTP on Ykkösen ainoana joukkueena pelannut vain kuusi ottelua. Joukkue otti kauden kolmannen voittonsa Piffenin isäntänä viime viikon perjantaina - Antti Mäkijärvi osui kahdesti, ja Santeri Stenius pamautti kierroksen maalin. Myös kotkalaispuolustus on ollut alkukaudella vahva: nyt se pääsee kovaan testiin Pohjanmaalla.

Lipunmyynti
Kotijoukkueen ennakko
Vierasjoukkueen ennakko

Lisää aiheesta

Etkö löytänyt etsimääsi?

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit