PIF ja TPS kohtaavat paikallispelissä

Kaikki ottelut näkyvät tuttuun tapaan Ruudusta.

Piffen haki historiallisen voiton kauden ensimmäisestä paikallispelistään.Kuva: Ⓒ Tiina Pirilä /SPL

10.7.2022 klo 12:41

PIF – TPS
Su 10.7. 18:30, Pajbacka

Piffen teki viime kierroksella todella komean nousun tappioasemasta voittoon – MP johti vielä tauolla kahdella osumalla, mutta vierasjoukkue vei lopulta pisteet maalein 2–3. Voitto nosti sarjanousijan kolmen pisteen päähän mikkeliläisistä, ja joukkue näytti, että se taistelee tosissaan sarjapaikastaan.

TPS matkaa paikallispeliin revanssihengessä, sillä PIF voitti kauden edellisen kohtaamisen. Sarjakärki lähtee kamppailuun tappio alla, sillä KTP vei pisteet Kupittaalta maanantain ottelussa. Kyseessä ovat Tepsin kauden ainoat häviöt – palaako nousujuna raiteilleen Pajbackalla?

Lipunmyynti
Kotijoukkueen ennakko
Vierasjoukkueen ennakko

FF Jaro – EIF
Su 10.7. 18:30, Pietarsaaren keskuskenttä

Kauden heikosti aloittanut Jaro on yhtäkkiä noussut taistelemaan ylemmän jatkosarjan paikoista. Komea 3–0-voitto PEPO:sta oli pietarsaarelaisille jo kolmas putkeen, ja matkaa kolmossijaan on enää neljä pistettä. EIF:ää vastaan Jaro kärsi edellisessä kohtaamisessa tappion – nyt Jaro lähtee otteluun pienoisessa suosikin asemassa.

EIF majailee sarjan neljännellä sijalla, vaikka joukkue on kolmen ottelun voitottomassa putkessa. Keskiviikkona tammisaarelaiset jäivät pisteittä Gnistanin isäntänä – maaleitta jääminen on ollut joukkueelle hyvin harvinaista, mutta ”Kipinä” onnistui nollaamaan Adam Larssonin tähdittämän hyökkäyksen. Jaroa vastaan ruotsalaistähdeltä ja kumppaneilta odotetaan jälleen tehoja.

Lipunmyynti

PEPO – PK-35
Su 10.7. 18:30, Kimpisen urheilukeskus

Tappio huippuvireiselle Jarolle ei jättänyt PEPO:n osalta seliteltävää. Lappeenrantalaiset valahtivat häviön myötä sarjajumboksi, mutta Piffenin ja PK-35:n tapaan joukkueella on vain kolmen pisteen matka viimeisen säilyjän paikkaan. Kotonaan lilapaidat ovat napanneet kahdesta viime pelistä mukavat neljä pistettä – tänäänkin joukkue tarvitsee vähintään yhden pisteen.

PK-35 sai keskiviikkona revanssin SJK Akatemiasta, kun Hussein Mohamedin osumat riittivät 2–0-voittoon. 90-minuuttinen oli Pallokerholta kenties alkukauden paras, eikä nuori vierailijaryhmä saanut toisella jaksolla kunnon kiriä aikaan. Punamustat jahtaavat yhä kauden ensimmäistä vierasvoittoaan – joko nyt?