Petteri Forsell hamuaa takaisin Huuhkajiin – nyt katse kuitenkin Veikkausliigan loppukaudessa

FC Interissä pelaava Petteri Forsell on Veikkausliigan ehdottomasti seuratuimpia pelaajia.

Petteri Forsell Interin riveissä Veikkausliigassa

Petteri Forsell Interin riveissä VeikkausliigassaKuva: Ⓒ Juha Tamminen /Juha Tamminen

25.8.2022 klo 22:04

Vuosi sitten Interin riveihin siirtynyt Petteri Forsell uskoi jatkosopimuksen tehtyään olevansa tällä kaudella vieläkin parempi pelaaja.

- Kun tulin syksyllä tänne, niin minulla oli tunne, että voisin olla kentän paras. Se on kiva tunne ja minulla on edelleen sama tunne. Kroppa on pysynyt terveenä ja sen vuoksi pystyy sanomaan vuosia lisää. Jos huono tuuri käy, niin on niin ja näin, mutta musta tuntuu, että voin olla kentän paras pelaaja joka pelissä, Forsell kertoo tuoreessa Veikkausliigan podcastissa.

- Se on henkilökohtainen tunne. Tiedän, että aina kun saan pallon ja jo ennen peliä tiedän, että mietitään keinoja, millä vastustaja saa pysäytettyä minut. Silti teen tulosta, niin tiedän, että olen hyvä pelaaja.

Forsell on ollut tovin sivussa Huuhkajista, mutta palo takaisin on kova. Mies itse uskoo, että ovi maajoukkueeseen on yhä avoinna, mutta toteaa samalla, että kyse on pitkälti omista esityksistä.

- Tässä kun nostetaan se taso halvatun hyväksi, niin kyllä minä luulen, että sinne on vielä mahdollista päästä mukaan. Minulla on sellaisia taitoja, joista on hyötyä kaikille joukkueille. En ole maajoukkueuraa lopettanut enkä koskaan lopeta. Se loppuu sitten kun ei enää valita, nyt ei ole pitkään aikaan valittu, mutta katsotaan mitä tulevaisuus tuo.

Nyt fokus on tiukasti kuitenkin FC Interissä ja pääsyssä Veikkausliigassa kuuden parhaan joukkoon ja Mestaruussarjaan.

- Valmentaja sanoi hyvin, että kolme finaalia tulevaisuutta ajatellen. Nyt pitää keskittyä peli kerrallaan. Kausi ei ole mennyt niin kuin on suunniteltu, mutta paljon on ollut hyviäkin esityksiä. Tasaisuutta pitäisi vaan saada enemmän esiin, Forsell pohtii.

Veikkausliigassa on edessä viikonloppuna kauden 2022 runkosarjan kolmanneksi viimeinen ottelukierros.

Kierrokseen lähdetään erittäin mielenkiintoisessa tilanteessa, kun kärkikolmikko FC Honka, KuPS ja HJK on tasapisteissä. Tämä kolmikko on varmistanut myös paikkansa kuuden parhaan Mestaruussarjassa, mutta muista kolmesta Mestaruussarjapaikasta käydään vielä tiukkaa kamppailua.

Veikkausliigan podcastissa myös valmentaja Marko Rajamäen arvioita loppukaudesta - sekä myös Petteri Forsellista.

Veikkausliigakierros viikonloppuna:

Perjantai 26.8.:
18.00 FC Lahti – IFK Mariehamn, Lahden Stadion

Lauantai 27.8.:
15.00 FC Honka – AC Oulu, Tapiolan Urheilupuisto
15.00 Ilves – FC Haka, Ratinan Stadion
17.00 FC Inter – KuPS, Veritas Stadion

Sunnuntai 28.8.:
18.00 VPS – HIFK, Elisa Stadion
18.30 HJK – SJK, Bolt Arena

Lisää aiheesta

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit