Valtakunnalliset sarjat

PEPO pyrkii nousemaan putoamisviivan yläpuolelle

Ykkösen ajankohtainen sarjataulukko löytyy täältä.

Sekä Jirko Sorsan PEPO että tuleva vastus JäPS tarvitsevat pisteitä.

Sekä Jirko Sorsan PEPO että tuleva vastus JäPS tarvitsevat pisteitä.Kuva: Ⓒ Kalevi Hämäläinen /SPL

10.6.2022 klo. 11:28

PIF – EIF
Pe 10.6. 18:30, Pajbacka 

PIF koki viime perjantaina neljännen peräkkäisen tappionsa, kun KTP kukisti joukkueen Kotkassa. Komean TPS-voiton jälkeen sarjanousijan pistetili ei ole kasvanut, ja joukkue majailee tällä hetkellä sarjajumbona. PIF on hävinnyt toistaiseksi kaikki kotipelinsä, ja kolme niistä yhdellä maalilla – murtuuko kirous, kun EIF saapuu kylään?

EIF:n edellinen ottelu oli kaksijakoinen. MP karkasi 0–2-vierasjohtoon ja EIF nousi tasapeliin, mutta tammisaarelaisten leirissä odotettiin varmasti täyttä pistepottia. Sarjanelonen kohtasi Piffenin viimeksi Ykköscupissa, jolloin EIF juhli 3–1-voittoa. Pysyykö huippuvireinen Adam Larsson tällä kertaa kurissa?

Kotijoukkueen ennakko
Vierasjoukkueen ennakko

MP – TPS 
Pe 10.6. 18:30, Mikkelin urheilupuisto

Mikkeliläisten komeaa Jaro-voittoa on seurannut PK-35-tappio sekä EIF-tasapeli. Nyt joukkue pääsee palaamaan kotikentälleen, jossa se juhli välissä Suomen Cupin jatkopaikkaa. TPS-otteluun MP joutuu lähtemään ilman Jonathan Dunyiniä, joka kärsii pelikiellosta – keskikentän johtaja voi olla vaikea korvattava.

Tepsi nousi sarjakärkeen kaadettuaan PK-35:n kotikentällään maanantaina. Turkulaisten puolustuspeli toimi jälleen erinomaisesti, ja hyökkääjistä Simo Roiha onnistui katkaisemaan muutaman pelin maalittoman putkensa. Mikkeliin TPS matkaa hieman siipirikkoisena, sillä Rasmus HolmaDemba Savage, Santeri PohjolainenJoonas Sundman ja Onnipekka Pajula ovat sivussa ottelusta.

Lipunmyynti
Kotijoukkueen ennakko
Vierasjoukkueen ennakko

PEPO – JäPS
Pe 10.6. 18:30, Kimpinen

PEPO kärsi alkukauden suurinumeroisimman tappion viime viikonloppuna. Gnistan rankaisi sarjanousijaa virheistä, ja lukemat olivat lopulta tylyt 5–0. Joukkueen voitoton putki venyi kolmen ottelun mittaiseksi, mutta voitto JäPS:sta nostaisi joukkueen putoamisviivan yläpuolelle.

JäPS:n kolmen pelin voittoputki puolestaan katkesi SJK Akatemian isäntänä. Alkukauden positiivisimpiin yllättäjiin kuulunut JäPS on sarjan viidennellä sijalla – maaliero on kahdeksan pelin jälkeen hämmentävä 6–15. PEPO:a vastaan ottelussa on varmasti oma latauksensa, sillä joukkueet ovat toisilleen hyvin tuttuja viime kauden Kakkosesta.

Kotijoukkueen ennakko
Vierasjoukkueen ennakko

Miesten Ykkönen

Seuraa meitä

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit