PEPO ja PK-35 saavat vieraita Ykkösen kärkipäästä

Kaikki Ykkösen ottelut näkyvät tuttuun tapaan Ruudusta.

PEPO on saanut hyviä tuloksia kotikentällään.

PEPO on saanut hyviä tuloksia kotikentällään.Kuva: Ⓒ Tiina Pirilä /SPL

4.8.2022 klo 09:37

PEPO – Gnistan
To 4.8. 19:00, Kimpisen urheilukeskus

PEPO:n viime viikko meni kaksijakoisesti – joukkue nousi komeaan voittoon MP:sta, mutta kärsi muutamaa päivää myöhemmin vierastappion KPV:lle. Tappio Kokkolassa oli jatkoa lilapaitojen heikolle vierassaldolle, mutta Kimpisellä sarjanousija on ollut vaikea voitettava, ja tappiottomien kotiotteluiden putki on tällä hetkellä viiden pelin mittainen.

Gnistan jäi viime sunnuntaina maaleitta toisessa ottelussa peräkkäin. Alkukaudella maaleja mättäneen joukkueen ruuti on ollut viime viikkoina märkää – komean KTP-voiton jälkeen Kipinä hävisi Piffenille ja SJK Akatemialle. Torstaina vastaan asettuu kolmas sarjanousija, josta Gnistanilla on mukavia muistoja, sillä Oulunkylässä pelattu avauskohtaaminen päättyi helsinkiläisten 5–0-murskavoittoon.

Kotijoukkueen ennakko
Vierasjoukkueen ennakko

PK-35 – TPS
To 4.8. 19:00, MagneCit Areena

Pallokerho otti viime sunnuntaina toisen peräkkäisen voittonsa ja nousi pitkästä aikaa putoamisviivan yläpuolelle. Punamustien kolumbialaisvahvistukset ottivat suuren roolin Mikkelissä, kun PK-35 nousi tappioasemasta 2–1-voittoon. Tepsiä vastaan Kim Raimin miehistö joutuu tulemaan toimeen ilman pelikiellosta kärsivää luottopakki Matias Hännistä.

Sarjakärki TPS palasi voittokantaan FF Jaron isäntänä. Pihlajamäessä Tepsillä on mahdollisuus rikkoa 40 pisteen rajapyykki ja ottaa jo yhdeksän pisteen etumatka KTP:hen – kotkalaiset ovat tosin pelanneet yhden ottelun kärkiryhmää vähemmän. Kauden aiemmassa kohtaamisessa TPS otti PK-35:stä 2–0-rutiinivoiton – kuinka käy tällä kertaa?

Lipunmyynti
Kotijoukkueen ennakko
Vierasjoukkueen ennakko

Lisää aiheesta

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit