Palloliitto haastaa eduskuntavaaliehdokkaat mukaan liikunnan ja urheilun puolesta

Kevään eduskuntavaalien alla Suomen Palloliitto haluaa aktivoida suomalaisia keskustelemaan urheilun merkityksestä sekä varmistaa, että tulevissa eduskuntavaaleissa maamme päättäjät pitävät katseen pallossa ja turvaavat jatkossakin liikuntamahdollisuudet kaikille.

Palloliitto SROI-mallinnus Jalkapallon yhteiskunnallinen vaikutus

Palloliitto SROI-mallinnus

13.3.2023 klo 12:40

Maaliskuun ajan Palloliiton Instagramissa ja muissa kanavissa käynnissä oleva Katse pallossa -somekampanja tuo esille liikunnan ja urheilun yhteiskunnallista merkitystä suomalaisen hyvinvoinnin peruspilarina.

Miljoonat suomalaiset saavat liikunnasta ja urheilusta iloa ja merkityksellisyyttä elämäänsä. Liikunnan suoria hyötyjä terveyteen ja hyvinvointiin ei voi aliarvioida - ne ovat perusasioita, jotka pitäisi turvata kaikille. Liikuntamahdollisuuksiin panostamisella on miljardien eurojen hyvinvointivaikutukset, jotka näkyvät niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Voit lukea jalkapallon yhteiskunnallisesta merkityksestä lisää Palloliiton sivuilta.

Eduskunnan päätökset liikunnan ja urheilun tukemisesta näkyvät myös seuratoiminnassa ympäri Suomen, joten pidetään yhdessä huolta, että arjen liikuntamahdollisuuksiin löytyy tukea ja rahoitusta myös seuraavalla vaalikaudella.

Mitä ehdokkaasi lupaa tehdä tulevaisuuden harrastustoiminnan turvaamisen vuoksi? Haasta mielenkiintoinen eduskuntavaaliehdokas mukaan yhteisen hyvinvoinnin puolustajaksi ja rummuta omaa ääntäsi jakamalla Palloliiton #Katsepallossa -kampanjajulkaisuja.

Kampanjamateriaalit (också på svenska) jaettavaksi löydät täältä.

Suomen Palloliitto sosiaalisessa mediassa:
Instagram @suomen_palloliitto
Twitter @Palloliitto
Facebook @Palloliitto

Etsitkö liikunta- ja urheilumyönteistä ehdokasta eduskuntavaaleihin? Suomen Olympiakomitea on julkistanut #liikuntaehdokas-listauksen, josta löytyy jo yli 200 eduskuntavaaliehdokasta ympäri maan: Liikuntaehdokkaat - Suomen Olympiakomitea

Eduskuntavaalien varsinainen vaalipäivä on 2.4.2023.

Lisää aiheesta

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit