”Nyt haluttiin tulos” – Joel Pohjanpalo löi tahdit Huuhkajavoitolle

Kaksi maalia Montenegron verkkoon tiistaina vajaan seitsemän minuutin sisällä riitti Huuhkajille vakuuttavaan voittoon Nations Leaguen ottelussa.

Joel Pohjanpalo iski kahdesti Montenegroa vastaan

Joel Pohjanpalo iski kahdesti

7.6.2022 klo 19:24

Molemmat maalit 2-0-voitossa merkittiin Joel Pohjanpalon nimiin ja mies oli luonnollisesti erittäin tyytyväinen iltapuhteeseensa.

- Hyökkääjä haluaa aina tehdä maaleja, vaikka totta kai joukkueen etu tulee ensin. Meillä oli alla harmittava Bosnia-tasapeli, nyt haluttiin tulos ja myös saatiin se, Pohjanpalo sanaili.

Avausmaalissa Montenegron puolustus sahattiin aivan hajalle ja toisen maalin Pohjanpalo ohjasi taidokkaasti Lucas Lingmanin vapaapotkusta.

- 1-0-maali oli aika hieno, pallo kulki hyvin ja Röba [Lod] ja Teemu [Pukki] järjestivät minulle paikan. Toisessa maalissa tuli upea pallo Lucasilta ja pääsin ulkosyrjällä sen ohjaamaan sisään, ”Jolle” kertasi osumiaan.

Kaikkineen tiistain esitys oli Pohjanpalon mukaan erinomainen.

- Tämä oli meiltä tosi tasapainoinen ottelu. Puhuttiin tauolla, että pidetään se nolla omissa, eikä Montenegro isompia paikkoja saanutkaan.

Lisää aiheesta

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit