Naisten futsalmaajoukkueen EM-karsintaleiri on käynnistynyt

Naisten futsalmaajoukkue kokoontui eilen 14. lokakuuta Vantaalle viimeistelyleirille ennen 19. lokakuuta alkavaa EM-karsintaturnausta.

Tiia Ropanen ja Matilda Herranen heittävät yläfemmat.

Futsalmaajoukkue aloittaa karsintaurakkansa 19. lokakuuta.Kuva: Ⓒ Heini Lehtipuu /heinilehtipuu

15.10.2022 klo 12:04

Naisten futsalmaajoukkue aloitti valmistautumisleirinsä ensi viikolla alkavaan EM-karsintaturnaukseen. Joukkueen päävalmentaja Jaakko Laitinen kertoo valmistavan leirin painotuksen olevan joukkuetaktisissa yksityiskohdissa.  

– Viimeinen valmistautuminen karsintaturnaukseen on lähtenyt hyvin käyntiin. Tänään kokoonnuttiin ja ehdittiin jo treenata kahdesti. Painotus harjoituksissa on nyt joukkuetaktisen pelin yksityiskohdissa joita haluamme vielä kehittää ennen turnausta, Laitinen kertoo.  

Joukkue harjoitteli perjantaina kahdesti. Viikonloppuna edessä on vielä neljät harjoitukset. Yksi harjoituksista sisältää harjoitusottelun poikajoukkuetta vastaan. Laitisen mukaan tunnelma joukkueessa on ollut korkealla, joten valmistautumista EM-karsintoihin voidaan jatkaa hyvillä mielin. 

– Tunnelma joukkueessa on erinomainen ja uskon, että viikonlopun jälkeen olemme entistä valmiimpia ensi viikolla odottavaan mielenkiintoiseen haasteeseen. 

 

Suomen ottelut EM-karsinnoissa: 

Ke 19.10. klo 19 Ruotsi – Suomi 
To 20.10. klo 19 Suomi – Belgia 
La 22.10. klo 17 Suomi – Espanja 

 

Ottelut pelataan Vantaan Energia Areenalla. Lippuja otteluihin voi hankkia lippu.fi -kautta. Yle Areena näyttää myös ottelut suorana.  

Lisää aiheesta

Seuraa meitä

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit