Naisten Futsal-Liigassa viiden pelin viikonloppu - Ilves FS ja KaDy kohtaavat Tampereella

Naisten Futsal-Liigassa pelataan lauantaina neljä ottelua. Viikonlopun täydentää sunnuntain ainoa peli FC Halikon ja Ylöjärven Ilveksen välillä.

Nella Hartikainen on yksi Ilveksen alkukauden onnistujista.

Nella Hartikainen on yksi Ilveksen alkukauden onnistujista.Kuva: Jani Virolainen

11.11.2022 klo 10:32

Naisten Futsal-Liigan otteluohjelma kokonaisuudessaan täällä

La 12.11.2022:
HIFK FS - RaiFu klo 13:00
Ilves FS - KaDy klo 13:00
FTK-Tornio - EBK klo 13:00
PJK - FC Sport Vaasa klo 17:00
Su 13.11.2022:
FC Halikko - Ylöjärven Ilves klo 13:00

Ilves FS ja KaDy kohtaavat Tampereella

Naisten Futsal-Liigassa pelataan jälleen viikonloppuna tukku mielenkiintoisia otteluita. Lauantain alkuiltapäivässä Tampereella kohtaavat Ilves FS ja KaDy. Kotijoukkue on aloittanut kauden kolmen voiton ja kolmen tappion myötä. Jyväskyläläisvieraat puolestaan ovat hävinneet vain kerran, kolmen voiton lisäksi.

Ilveksen alkukauden paras maalintekijä Nella Hartikainen tietää, että vastaan asettuu taktisesti kypsä joukkue.

- KaDy on ehkä joukkueena vielä nuori, mutta kyllä sieltäkin löytyy kokemusta jo pidemmältä ajalta. He ovat hyvin organisoitu joukkue, ja taktinen osaaminen on hyvällä mallilla. Odotan lauantain ottelusta tasaista vääntöä ja tiukkoja kaksinkamppailutilanteita.

Hartikainen on iskenyt alkukauden kuudessa ottelussa jo kuusi maalia. Maalit ovat siivittäneet joukkueen kolmeen hienoon voittoon, mutta myös tappioita on tullut.

- Itse sain alle hyvän ja ehjän preaseasonin, mikä on varmasti auttanut nyt alkukaudesta. Meidän syksy on kuitenkin ollut kokonaisuudessan ailahteleva. Tärkeitä pisteitä ollaan saatu, mutta suurinumeroisia tappioitakin on tullut. Joukkueena ollaan menty ensimmäisistä peleistä eteenpäin, mutta vielä on paljon tekemistä. Ehdottomasti meidän pitää parantaa puolustuspelaamista, ettei päästetä peleissä näin paljon maaleja, mitä nyt ollaan edellisissä peleissä päästetty, Hartikainen naulaa yhden tärkeän tavoitteen lauantain peliin.

Juhliiko Ylöjärven Ilves sarjan kärkipaikkaa sunnuntaina?

Juhliiko Ylöjärven Ilves sarjan kärkipaikkaa sunnuntaina?Kuva: Jani Virolainen

Kärkijoukkueet huilaavat, muut pelaavat

Sarjataulukon kärjestä löytyvät MuSaFutsal ja GFT huilaavat tämän viikon. Kaikki muut joukkueet sen sijaan taistelevat sarjapisteistä. Lauantaina Helsingissä IFK saa vastaansa RaiFun, Torniossa FTK-Tornio kohtaa EBK:n, ja Pirkkalassa PJK puolestaan emännöi vaasalaista FC Sportia erittäin tärkeässä sarjan häntäpään kohtaamisessa.

Sunnuntain ainoassa ottelussa vastakkain asettuvat FC Halikko ja Ylöjärven Ilves. Kotijoukkue Halikko on avannut kauden pirteästi ja se on voittanut viidestä ottelusta kolme. Vierailija Ylöjärven Ilves on syksyn aikana jatkanut viime kevään hyviä otteitaan - se on voittanut kaikki neljä otteluaan, ja voitolla joukkueella on mahdollisuus nousta sarjakärkeen ohi MuSan ja GFT:n viiden kierroksen jälkeen.

Lisää aiheesta

Seuraa meitä

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit