Naisten Futsal-Liigassa nähtiin vain vierasvoittoja

Naisten Futsal-Liigassa pelattiin lauantaina kolme ottelua. Kaikissa niistä nähtiin lopulta vierasvoitto.

MuSaFutsal oli tiukilla FC Halikon vieraana.

MuSaFutsal oli tiukilla FC Halikon vieraana.Kuva: Heini Lehtipuu

1.10.2022 klo 19:53

Otteluiden tilastot
Sarjataulukko
Tulevat ottelut

Tulokset la 01.10.2022:
FC Halikko - MuSaFutsal 3-4 (1-3)
PJK - RaiFU 1-2 ja., 1-1 (0-0)
FTK-Tornio - Ilves FS 3-5 (1-3)

MuSaFutsal piti pintansa Salossa

Hallitseva mestari, porilainen MuSaFutsal matkasi lauantaina Saloon, jossa vastaan asettui FC Halikko. Kotijoukkue pystyi pitämään pelin ennakko-odotuksiin nähden tasaisena, mutta MuSan rutiini oli lopulta liikaa ja joukkue nappasi täydet kolme pistettä kotimatkalle lukemin 3-4 (1-3).

Vierasjoukkueelta Jasmin Ylikraka (1+1) sekä Sini Lauermaa (1+1) viettivät kahden pisteen päivää, ja maalinteossa onnistuivat myös Anni-Elina Luotonen sekä Iina Heikkilä. Luotonen ei ole kahdesta voitosta huolimatta tyytyväinen joukkueensa esityksiin.

- Tuloksellisesti kausi on lähtenyt hyvin liikkelle, mutta ei missään tapauksessa olla tyytyväisiä. Tänään meiltä löytyi kuitenkin riittävästi halua olla parempi. Pidimme enemmän palloa ja saimme lopulta rakennettua riittävästi maalipaikkoja voittoon, mutta jatkossa täytyy taas parantaa jotta sarjapisteitä tulee jatkossakin, Luotonen kertoi ottelun jälkeen.

Kotijoukkueen maaleista vastasivat Nella Saukkio (1+1), Elli Laaksonen sekä Annika Peippo.

MuSaFutsal juhli voittoa Salossa.

MuSaFutsal juhli voittoa Salossa.Kuva: Heini Lehtipuu

Myös RaiFu ja Ilves vierasvoittoihin

Pirkkalassa kohtasivat PJK ja RaiFu. Varsinaisella peliajalla nähtiin tällä kertaa vain kaksi osumaa - molemmat toisella jaksolla. Ella Mäki vei raisiolaiset ensin 0-1 -johtoon ajassa 30:24, mutta Iina Haapanen tasoitti nelisen minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Jatkoajan viimeisellä minuutilla kotijoukkue joutui ottamaan kuudennen kumulatiivisen rikkomuksen, ja seuranneesta kymmenen metrin vapaapotkusta Freja Ketola iski 1-2 -maalin, jonka ansiosta RaiFu nappasi lopulta toisen pisteen tuliaisiksi Raisioon.

Torniossa Tampereen Ilves nappasi kauden toisen voittonsa, kun se kaatoi vieraskentällä FTK-Tornion lukemin 3-5 (1-3). Vierasjoukkueen tehokkain oli lopulta voittomaaliksi jääneen 1-4 -osuman tehnyt Minna Kivellä tehoilla 1+1. Maalinteossa tupsukorvilta onnistuivat myös Julia Jokiranta, Sanna Rautio, Matilda Herranen sekä Nella Hartikainen. Kotijoukkueesta verkkoja heiluttelivat Emma Frantti kahdesti sekä Vera Koskenranta kertaalleen.

Helsingin Pirkkolassa HIFK:n ja Ylöjärven Ilveksen välinen ottelu jouduttiin siirtämään kentän pinnan ollessa tahrainen ja turvallisuussyistä pelikelvoton. Kentän puhdistaminen ei ollut ennen pelin alkua mahdollista. Joukkueet ja tuomaristo totesivat kentän aiheuttavan kohtuuttoman loukkaantumisriskin, joten ottelulle etsitään uusi ajankohta.

Naisten Futsal-Liiga jatkuu ensi torstaina EBK:n ja GFT:n paikalliskohtaamisella Espoossa.

Lisää aiheesta

Seuraa meitä

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit