Naisten Futsal-Liigassa murskavoittojen sunnuntai

Naisten Futsal-Liigan viikko paketoitiin tänään kolmen ottelun voimin. Selvät voitot nappasivat MuSaFutsal, RaiFu sekä KaDy.

KaDy juhli kotihallissaan sunnuntaina. Arkistokuva.

KaDy juhli kotihallissaan sunnuntaina. Arkistokuva.Kuva: Kirsi Nummela

30.10.2022 klo 19:52

Otteluiden tilastot
Sarjataulukko
Tulevat ottelut

Tulokset su 30.10.2022:
MuSaFutsal - Ilves FS 8-3 (3-2)
RaiFu - FTK-Tornio 6-1 (2-1)
KaDy - FC Sport Vaasa 7-2 (4-1)

MuSaFutsal jatkoi vakuuttavasti

Naisten Futsal-Liigassa nähtiin sunnuntaina kolme selvänumeroista kotivoittoa. Porissa sarjakärki MuSaFutsal jatkoi vakuuttavaa menoaan, kun se kaatoi Ilveksen maalein 8-3 (3-2). Tamperelaisvieraat olivat vielä avausjaksolla hyvin pelissä mukana ja johtivatkin 0-1, mutta lopulta MuSaFutsal marssi selvään voittoon. Netta Hannula iski hattutempun, ja kaikista tehokkaimpana kotijoukkueella hääri Jasmin Ylikraka, joka saalisti tehot 2+3.

- Tauolla päätettiin, että halutaan voittaa peli ja nimenomaan omalla hyvällä pelillä. Laitettiin palloa liikkeelle ja lähdettiin hyvällä jalalla heti alusta alkaen. Saatiin aivan toisen jakson alkuuun nopea maali, joka vapautti meidät lopullisesti, Ylikrana pohdiskeli pelin jälkeen.

MuSaFutsal hallitsee kotimaan kenttiä suvereenisti. Koko kalenterivuonna se on pelannut nyt 24 liigaottelua, joista peräti 21 on päättynyt porilaisjuhliin.

- Voitontahto on kaikilla kova. Me muistetaan kyllä miltä tappio tuntuu, sillä melkein jokainen meistä oli pelaamassa EM-karsinnoissa Ruotsia vastaan mistä tuli kirvelevä tappio, Ylikraka muistuttaa.

- Jokaisella pelaajalla on kova halu kehittyä niin henkilökohtaisella tasolla sekä joukkueena. Siten saadaan vedettyä hyviä treenejä sekä saadaan pidettyä yleensä oma taso peleissä. Vaikka vastustajan taso olisikin heikompi, halutaan silti voittaa jokainen peli hyvällä omalla pelillä, Ylikrana avasi porilaisten menestysreseptiä.

MuSaFutsal jatkaa vahvaa menoaan. Arkistokuva.

MuSaFutsal jatkaa vahvaa menoaan. Arkistokuva.Kuva: Heini Lehtipuu

Myös RaiFu ja KaDy selviin voittoihin

Raisiossa kauden pirteästi aloittanut RaiFu ei jättänyt pohjoisen vieraalleen armopaloja. Kotijoukkue kaatoi FTK-Tornion lopulta lukemin 6-1 (2-1), vaikka vielä avausjaksolla peli pysyikin numerollisesti tasaisena. Kotijoukkueen Ella Mäki oli päivän tehokkain - Mäki iski ottelun ensimmäisen ja viimeisen maalin, ja kirjasi lopulta tehopisteet 2+2. Myös Sanja Ketola (2+0) osui kotijoukkueelta kahdesti, ja Tiiu Lehtonenkin (1+1) vietti kahden pisteen päivää.

Jyväskylässä päivän kolmannessa kamppailussa päädyttiin samaan viiden maalin eroon, kun Kampuksen Dynamo esiintyi vahvasti FC Sport Vaasaa vastaan ja nappasi täydet sarjapisteet lukemin 7-2 (4-1). Kotijoukkue takoi Emmi Rauhalan (3+0) sekä Vilma Terävän (1+2) johdolla avausvarttiin lukemat 3-0, ja tästä vieraat eivät enää toipuneet. Vieraiden parhaaksi valittiin maalivahti Lotta Rosenström, joka nappasi tukun huipputorjuntoja.

Voitolla KaDy paranteli asemiaan sarjataulukossa, kun sillä on nyt kolmen pelatun ottelun jälkeen kasassa kuusi sarjapistettä. FC Sport puolestaan jatkaa jumbosijalla ensimmäisen sarjapisteen metsästystään.

Lisää aiheesta

Seuraa meitä

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit