Naisten Futsal-Liiga: Ylöjärven Ilves otti tärkeän voiton kotiyleisönsä edessä

Torstai-illan ainoassa Naisten Futsal-Liigan välieräottelussa Ylöjärven Ilves onnistui voitolla MuSaFutsalista kaventamaan välieräsarjan tilanteeseen 2-1.

Ylöjärven Ilves pelaa hienoa kevättä. Kuva: Jani VirolainenKuva: Jani Virolainen

21.4.2022 klo 22:51

Naisten Futsal-Liigan pudotuspelien otteluohjelma

Maalikoosteet Futsal-Liigaseurat ry:n sivulla

TO 21.04.2022:

Ylöjärven Ilves - MuSaFutsal 4-2 (2-0)

ILVES VAHVA KOTIYLEISÖNSÄ TUKEMANA

Ylöjärven Ilves pelasi kotonaa torstai-iltana MuSaFutsalia vastaan. Ottelusta kehkeytyi kotijoukkueen näytös tiukan paikan edessä. Ylöjärveläisten maalinteon aloitti Rosa-Maria Siren ajassa 08.14. Siren lisäsi kotijoukkueen johtoa seitsemän minuuttia myöhemmin. Lukemissa 2-0 mentiin tauolle. Ilves jatkoi tauon jälkeen siitä mihin ensimmäisellä puoliajalla jäi. Kun toista puoliaikaa oli pelattu reilu 4 minuuttia iski Mia Pajunen kotijoukkueen jo turvalliseen 3-0 -johtoon. Esra Erdenin iskemä 4-0 -maali katkaisi Ylöjärven illassa lopullisesti MuSan selkärangan.

Porilaiset yrittivät vielä ottelun lopulla kiriä, mutta tämä jäi kahden maalin päähän. Näin Ilves kavensi pakkovoiton edessä ottelusarjan tilanteeseen 2-1. Ottelun hahmo kaksi maalia iskenyt Rosa-Maria Siren oli tyytyväinen joukkueensa suoritukseen tänään.

- Kaikki tiesi pelin hengen, joten oltiin kaikki valmiita antamaan kentällä 100%. Koko joukkue onnistui hyvin sovitussa pelitavassa. Aggressiivinen prässipeli, pelirohkeus ja uhrautuva pelaaminen oman maalin edessä siivittivät meidät kotiyleisön huikean kannustuksen kera tänään voittoon. Alusta asti prässipelimme toimi ja kaikilla oli rohkeus pelata. Mahtava maalivahtipelimme antoi meille tänäänkin mahdollisuuden voittoon

Seuraava osa-ottelu pelataan sunnuntaina, kun Ilves on jälleen kotiyleisönsä edessä pakkovoiton edessä.

Teksti: Jaakko Servo