Naisten Futsal-Liiga: Löytyykö MuSaFutsalille pysäyttäjää?

Naisten Futsal-Liiga käynnistyi 24.9.2022. Mukana on jälleen 12 joukkuetta, joista yksi lähtee kauteen suurena ennakkosuosikkina. Porilainen MuSaFutsal on pokannut mestaruuden kahtena edellisenä keväänä lähes näytöstyyliin. Haastajia povataan löytyvän ainakin Helsingistä, Ylöjärveltä ja Espoosta - eikä unohtaa sovi montaa muutakaan joukkuetta.

Löytyykö MuSaFutsalille pysäyttäjää?

Löytyykö MuSaFutsalille pysäyttäjää?

29.9.2022 klo 20:21

Käy lukemassa kauden ennakkoartikkelit joukkueittain:

EBK

EBK

EBK

Naisten Futsal-Liigaan saatiin täksi kaudeksi yksi uusi joukkue, kun espoolainen EBK nousi viime kevään päätteeksi ylimmälle sarjatasolle.

EBK:n kausiartikkeli

FC Halikko

FC Halikko

FC Halikko

Kolmanteen liigakauteensa lähtevä salolaisjoukkue lähtee kauteen parantamaan kahden edelliskauden kymmenettä sijaa.

FC Halikon kausiartikkeli

FC Sport Vaasa

FC Sport Vaasa

FC Sport Vaasa

Viime kaudella paikkansa Naisten Futsal-Liigassa liigakarsinnan jälkeen uusinut FC Sport Vaasa lähtee tulevaan kauteen vähintäänkin parantamaan edellisestä.

FC Sport Vaasan kausiartikkeli

FTK-Tornio

FTK-Tornio

FTK-Tornio

Viime kaudella hopealle yltäneet torniolaiset lähtevät uuteen kauteen melko vähän, mutta toisaalta todella paljon muuttuneena.

FTK-Tornion kausiartikkeli

Golden Futsal Team - GFT

Golden Futsal Team

Golden Futsal Team

Golden Futsal Team, jo 20-vuotias seura, joka on pelannut liigatasolla koko toiminta-aikansa, kulkee vuodesta toiseen lajin kärkisijoilla. GFT pelaa liigojen huipulla sekä Miesten että Naisten Futsal-Liigaa. Kultaisten naisten historia kimaltelee mitaleista; kultaa vuosilta 2013, 2018 ja 2019 ja hopeat 2012, 2014, 2015, 2016 ja pronssia 2017. Viimeisimpänä mitalina on saavutettu pronssia keväältä 2021. Keväällä 2022 liigayllättäjä Ylöjärven Ilves nappasi puolivälierävoiton GFT:stä ja poikkeuksellisesti kultaisten tie tyssäsi ensimmäiseen pudotuspelivaiheeseen.

GFT:n kausiartikkeli

HIFK

HIFK

HIFK

Viime kaudella pronssimitalit napannut Helsingin IFK lähtee syyskuussa alkavaan Naisten Futsal-Liigaan nälkäisenä haastajana.

HIFK:n kausiartikkeli

Ilves Futsal

Ilves FS

Ilves FS

Tampereen Ilveksen viime kausi Naisten Futsal-Liigassa jäi pettymykseksi. Nyt joukkue lähtee kauteen uudistuneena ja täynnä energiaa.

Ilves Futsalin kausiartikkeli

Kampuksen Dynamo

Kampuksen Dynamo

Kampuksen Dynamo

Vakaasti liigaportaita ylöspäin kiivennyt Kampuksen Dynamo lähtee uuteen kauteen osin uudistetulla joukkueella. Muuttoliikettä KaDyn suuntaan on ollut jopa poikkeuksellisen paljon. Kaudelle 2022–2023 lähtee siis monipuolinen joukkue, joka on sekoitus kovaa kokemusta, hiottuja taktiikoita ja uusia tuulia. Jo aiemmilla kausilla KaDyn liigajoukkueeseen nousseet nuoret lupaukset jatkavat suurelta osin riveissä myös tällä kaudella.

Kampuksen Dynamon kausiartikkeli

MuSaFutsal

MuSa Futsal

MuSa Futsal

Naisten Futsal-Liiga on päättynyt kahtena viime keväänä porilaisjuhliin, kun MuSaFutsal on juhlinut mestaruutta. Sen vähempään ei Porissa tyydytä alkavallakaan kaudella.

MuSaFutsalin kausiartikkeli

PJK

PJK

PJK

Viime kaudeksi Naisten Futsal-Liigaan ACE:n tilalle tullut Pirkkalan Jalkapalloklubi selviytyi debyyttikaudellaan sarjan kahdeksanneksi. Puolivälierissä vastaan asettui keväällä MuSaFutsal, joka kaatoi pirkkalalaiset suoraan kahdessa ottelussa ja eteni lopulta aina mestaruuteen asti.

PJK:n kausiartikkeli

RaiFu

RaiFu

RaiFu

Kaudeksi 2021-2022 Naisten Futsal-Liigaan noussut Raisio Futis lähtee toiseen liigakauteensa haastajan asemasta.

RaiFun kausiartikkeli

Ylöjärven Ilves

Ylöjärven Ilves

Ylöjärven Ilves

Ylöjärven Ilves oli yksi viime kauden positiivisista yllättäjistä. Joukkueen huikea kevätvire kantoi aina pronssiotteluun asti, jossa tosin HIFK oli lopulta vahvempi. Kauden kohokohtana oli upea puolivälieräsarja GFT:tä vastaan, jossa joukkue nousi hienoon voittoon kotiyleisön edessä.

Ylöjärven Ilveksen kausiartikkeli

Pikaohje kauden seuraamiseen:

Seuraa Futsal-Liigoja läpi kauden Palloliiton tulospalvelussa:

Miesten Futsal-Liiga >>

Naisten Futsal-Liiga >>

Futsal-Liigojen sosiaalisen median kanavat:
Twitter: @Futsalfi
Facebook: @Futsalfi
Instagram: @futsalfi
#futsalfi

Seuraa Futsal-Liigojen pelit striimattuina - kauden pelit näyttää Ruutu+ Urheilu:

Miesten Futsal-Liiga >>

Naisten Futsal-Liiga >>

Lisää aiheesta

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit