Naisten Futsal-Liiga käynnistyy lauantaina

Kaikki joukkueet pääsevät tositoimiin avausviikonlopun aikana. Liigan avausottelu käynnistyy Tampereella lauantaina klo 13, kun Ilves FS emännöi Helsingin IFK:ta.

Sanna Rautio ja Ilves lähtevät kauteen vahvasti uudistuneena.

Sanna Rautio ja Ilves lähtevät kauteen vahvasti uudistuneena.Kuva: Jani Virolainen

23.9.2022 klo 09:03

Naisten Futsal-Liigan otteluohjelma kokonaisuudessaan täällä

Avausviikonlopun ottelut:

La 24.9.2022:
Ilves FS – HIFK FS klo 13:00
GFT – KaDy klo 14:00
FTK-Tornio – PJK 15:00
RaiFu – FC Halikko klo 15:00
Ylöjärven Ilves – FC Sport Vaasa klo 16:00
Su 25.9.2022:

MuSaFutsal – EBK klo 15:00

 Ilves FS ja HIFK FS heti huippuottelussa

Naisten Futsal-Liiga potkaistaan käyntiin lauantaina, kun ohjelmassa on viisi ottelua. Avauskierroksen täydentää sunnuntain ainoa ottelu MuSaFutsal-EBK, joten kaikki joukkueet pääsevät avaamaan kautensa viikonlopun aikana.

Koko sarjan ensimmäinen peli nähdään lauantaina Tampereella, jossa viime kauden pronssijoukkue HIFK FS vierailee Ilveksen vieraana. Kotijoukkueen kapteenistoon kuuluva Matilda Herranen palasi Italiassa pelatun kevätkauden jälkeen Suomeen ja Tampereelle.

-  Lauantain pelistä IFK:sta vastaan odotan kovaa taistelua ja vauhdikasta futsalia. Mielenkiinnolla odotan myös näkeväni kentällä joukkueen kanssa yhdessä sovittuja ja treenattuja juttuja. Koko joukkue odottaa kauden avausta innolla ja hyvällä energialla, treeneissä on ollut kova tekemisen meininki ja yhteispeliä on saatu hyvin hiottua yhteen, Herranen kertoo.

Ilves on uudistunut tällä kaudelle paljon sekä pelaajiston että myös päävalmentajan osalta. Herranen uskoo, että joukueen monipuolisuus on avain menestykseen.

- Uudistunut Ilves on erittäin motivoitunut ja jokainen uusikin pelaaja tuo omilla vahvuuksillaan joukkueeseen paljon uutta ilmettä ja meininkiä. Monipuolisuus Ilveksessä tulee olemaan iso vahvuus, sillä pelaajia löytyy laidasta laitaan.

Porilainen MuSaFutsal lähtee kauteen jälleen yhtenä mestarisuosikkina.

Porilainen MuSaFutsal lähtee kauteen jälleen yhtenä mestarisuosikkina.Kuva: Jani Virolainen

“Omalla yhteispelillä pystytään kaatamaan Ilves”

Myös Helsingin IFK:n leirissä kauden avauskamppailua Tampereella odotetaan innolla. Pronssiin päättyneen viime kevään tehokkain nainen pudotuspeleissä oli Hanna Halonen.

- Varmasti on kovaa kamppailua tulossa lauantaina. Ilveksellä on ollut hyvät otteet harjoituskauden peleissä ja on kiva päästä testaamaan treeneissä harjoiteltuja asioita heitä vastaan. Meillä on ollut treeneissä hyvä tunnelma ja jokainen on vetänyt täysillä hyvällä sykkeellä. Kyllä tätä liigakauden alkua onkin jo odotettu!

- Ollaan tehty töitä sen eteen, että tämän kauden HIFK olisi vielä fyysisempi. Sen kautta pystytään nostamaan omaa tasoa. Meillä on joukkue täynnä taitavia yksilöitä ja uskon, että omalla yhteispelillä pystytään kaatamaan Ilves, Halonen kertoo.

 Lauantain muissa otteluissa Espoossa GFT saa vastaansa Kampuksen Dynamon, FTK-Tornio emännöi PJK:ta, RaiFu ja FC Halikko kisaavat Varsinais-Suomen derbyssä, ja Ylöjärven Ilves saa Pirkanmaalla vastaansa FC Sport Vaasan. Sunnuntain ainoassa ottelussa hallitseva mestari MuSaFutsal saa Poriin vieraakseen sarjanousijan, espoolaisen EBK:n.

Lisää aiheesta

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit