Naisten Futsal-Liiga: HIFK FS kaatoi EBK:n

Naisten Futsal-Liigassa pelattiin torstaina pääkaupunkiseudun derby. Espoossa kotijoukkue EBK joutui nöyrtymään Helsingin IFK:lle loppulukemin 0-3 (0-1).

EBK kärsi kotihallissaan tappion IFK:lle. Arkistokuva.

EBK kärsi kotihallissaan tappion IFK:lle. Arkistokuva.Kuva: Kalevi Hämäläinen

24.11.2022 klo 21:19

Otteluiden tilastot
Sarjataulukko
Tulevat ottelut

Tulokset to 24.11.2022:
EBK - HIFK FS 0-3 (0-1)

IFK puolusti sarjanousijan nollille

Naisten Futsal-Liiga jatkui torstaina Espoossa EBK:n ja HIFK:n kohtaamisella. Selkeänä ennakkosuosikkina peliin lähtenyt vierasjoukkue ei pettänyt odotuksia, vaan raudanlujan puolustuksensa ansiosta haki ansaitut pisteet Helsinkiin maalein 0-3 (0-1).

Ottelun avausmaali syntyi ajassa 8:52, kun IFK ja Hanna Halonen käyttivät tehokkaasti hyödykseen EBK-puolustuksen virheen. Toisen jakson alussa kotijoukkueella oli epäonneakin, kun IFK:n toinen maali pomppi tolppien väliin EBK-puolustajan kautta. Kotijoukkue lähti rohkeasti hakemaan kavennuksia lentävän maalivahdin myötä jo toisen jakson alkuminuuteilla. Muutaman erittäin hyvän maalipaikan EBK onnistuikin luomaan, mutta IFK puolusti tarkasti ja piti lopulta maalinsa puhtaana maalivahtiensa Tytti-Maria Mikkolan ja Sara Järvisen molempien esiinnyttyä maalinsuulla.

IFK:lla maalipaikkoja oli enemmän, ja kerran pallo saatiin vielä maaliviivan ylikin. Selja Laine pelattiin maalin edustalle vapaaksi ajassa 29:45. Hän ujutti pallon verkkoon ja näin ottelun viimeinen maali oli syntynyt. Vieraiden parhaaksi valittu Laine oli pääosin tyytyväinen omiensa esitykseen.

- Parannettiin prässiä aikaisemmista peleistä. Tempo olisi saanut olla alusta alkaen kovempi, mutta toiselle puoliajalle saatiin nostettua omaa tempoamme sekä pelattiin ja haastettiin rohkeammin. Ja toki maalipaikoista olisi saanut laittaa paremmalla prosentilla sisään, Laine pohdiskeli ottelun jälkeen.

Naisten Futsal-Liiga jatkuu viikonloppuna viiden ottelun voimin.

Lisää aiheesta

Seuraa meitä

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit