Naisten Futsal-Liiga: GFT vyöryi paikallispelin voittoon

Naisten Futsal-Liigassa pelattiin torstaina yksi ottelu. Espoon derbyssä GFT oli lopulta selvästi parempi lukemin 1-5 (1-2).

GFT juhli opinmäessä torstaina.

GFT juhli opinmäessä torstaina.Kuva: Heini Lehtipuu

6.10.2022 klo 21:21

Otteluiden tilastot
Sarjataulukko
Tulevat ottelut

Tulokset to 06.10.2022:
EBK - GFT 1-5 (1-2)

Espoon derby päättyi kultaisten juhliin

Sarjanousija EBK sai toisessa liigaottelussaan kunnian emännöidä kauan odotettua Espoon paikallispeliä. Suosikkina peliin lähtenyt GFT ei pettänyt ennakko-odotuksia, vaan se osoitti, että joukkue osaa pelata Opinmäessä myös vierasjoukkueen ominaisuudessa.

Avausjaksolla EBK piti pelin vielä numerollista tasaväkisinä. Tänään tehopisteet 1+3 kerännyt Emilia Jokisalo vei GFT:n 0-1 -johtoon ajassa 9:00, mutta vieraiden hallinnasta huolimatta seuraavaksi vuorossa oli EBK:n historian ensimmäinen liigamaali. Sen viimeisteli Madeleine Carpelan siskonsa Mathilda Carpelanin oivallisesta esityöstä.

EBK:n avausmaalin jälkeen maalinteossa onnistui kuitenkin enää GFT. Se iski todella tärkeän 1-2 -johtomaalin vain viisi sekuntia ennen taukosummeria Heta Huhtaniskan hienolla yksilösuorituksella. Toisen jakson alussa Maria Mäntylä osui nopeaan tahtiin kahdesti, ja näin GFT johti ajassa 25:20 jo lukemin 1-4. GFT piti ottelun tiukasti omassa hallinnassaan, ja edes lentävällä maalivahdilla pelaaminen ei tuonut painetta vieraiden maalille. Lopulta Sandra Lind ratkaisi pelin lopullisesti iskemällä tyhjään maaliin loppulukemat 1-5 (1-2).

Naisten Futsal-Liiga jatkuu lauantaina viiden ottelun voimin.

Lisää aiheesta

Seuraa meitä

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit