Naisten Futsal-Liiga: GFT ja HIFK derbyssä, Porissa kärkikamppailu

Naisten Futsal-Liigassa pelataan torstaina yksi ottelu, kun GFT emännöi Helsingin IFK:ta pääkaupunkiseudun derbyssä. Lauantaina pelataan viisi liigaottelua: Porissa kohtaavat voitosta voittoon marssineet MuSaFutsal sekä Ylöjärven Ilves.

MuSaFutsal haki jo voiton Torniosta alkukaudella.

MuSaFutsal haki jo voiton Torniosta alkukaudella.Kuva: Ari Vuorela

2.11.2022 klo 13:36

Naisten Futsal-Liigan otteluohjelma kokonaisuudessaan täällä

To 03.11.2022:
GFT - HIFK FS klo 19:30
La 05.11.2022:
MuSaFutsal - Ylöjärven Ilves klo 13:00
Ilves FS - RaiFu klo 13:00
FC Sport Vaasa - GFT klo 14:00
KaDy - FTK-Tornio klo 15:00
EBK - FC Halikko klo 17:00

Liigaviikko käyntiin Espoosta

Naisten Futsal-Liigassa pelataan torstaina pääkaupunkiseudun derby, kun mitalisuosikkeihin lukeutuvat GFT ja HIFK FS kohtaavat Espoon Opinmäessä. Kotijoukkue GFT on aloittanut kauden vahvasti voittamalla kaikki kolme peliään - HIFK:lla takana on vasta kaksi ottelua, joista saldona on yksi voitto ja yksi tappio. Viime kaudella joukkueet voittivat toisensa ristiin niin, että molemmat paikallliskamppailut päättyivät vierasvoittoon.

GFT on ehtinyt kaataa jo Ilveksen, EBK:n ja Kampuksen Dynamon. Kaikki pelit ovat päättyneet suurinumeroisesti, ja joukkueen maaliero on komea 20-3. Tehokkaimpana pelaajana alkukaudesta on häärinyt maajoukkueestakin tuttu Emilia Jokisalo, jonka pörssisaldo näyttää lukemia 9+3. IFK puolestaan hävisi vieraspelissä Ilvekselle, mutta haki toisaalta upean 10-2 -vierasvoiton Vaasasta Sportin vieraana. Helsinkiläisen pörssikärki on Hanna Halonen seitsemällä (4+3) tehopisteellään.

Torstai-illan ottelusta on epäilemättä luvassa tasainen ja tiukka vääntö pisteistä, ja samalla myös pääkaupunkiseudun syksyn ykkösjoukkueen tittelistä!

Ylöjärven Ilves on ollut vakuuttava alkukaudesta.

Ylöjärven Ilves on ollut vakuuttava alkukaudesta.Kuva: Jani Virolainen

Ylöjärven Ilves vierailee Porissa lauantaina

Lauantaina pelataan viisi ottelua. Näistä suurin mielenkiinto kohdistuu eittämättä Poriin, jossa hallitseva mestari MuSaFutsal emännöi koko liigan kärkiottelussa Ylöjärven Ilvestä. Molemmilla joukkueilla on saldona vaiin puhtaita kolmen pisteen voittoja, joten nyt vähintäänkin toinen joutuu kokemaan ensimmäisen pistemenetyksen. Ottelu käynnistyy Porissa klo 13.

Muissa otteluissa Ilves FS saa Tampereella vastaansa RaiFun, GFT matkustaa Vaasaan Sportin vieraaksi, ja FTK-Tornio vierailee Jyväskylässä KaDyn vieraana. Liigaviikon päättää lauantai-illan kamppailu, jossa EBK ja FC Halikko kohtaavat Espoossa.

FC Halikon kotipeleissä riittää tunnelmaa.

FC Halikon kotipeleissä riittää tunnelmaa.Kuva: Heini Lehtipuu

Lisää aiheesta

Seuraa meitä

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit