Valtakunnalliset sarjat

Naisten Futsal-Liiga: FTK-Tornio ja HIFK FS taistelevat pääsystä finaaliin

Keskiviikkona Naisten Futsal-Liigan välierässä etsitään MuSaFutsalille finaalivastusta.

FTK-Tornio hakee finaalipaikkaa. Kuva: Jani Virolainen

FTK-Tornio hakee finaalipaikkaa. Kuva: Jani VirolainenKuva: Jani Virolainen

26.4.2022 klo. 19:01

Naisten Futsal-Liigan pudotuspelien otteluohjelma   

Maalikoosteet Futsal-Liigaseurat ry:n sivulla    

 

KE 27.04.2022:

HIFK FS - FTK-Tornio klo 19:30

 

ETENEEKÖ HIFK VIIME VUODEN TAPAAN FINAALIIN?

HIFK FS:n ja FTK-Tornion välinen välieräsarja on neljän ottelun jälkeen tasatilanteessa 2-2. Edellisessä ottelussa Torniossa kotijoukkue FTK onnistui Anna Kvistin maaleilla tasoittamaan sarjan kotiyleisönsä edessä. Joukkueet ovat ottaneet voittoja vuorotahtiin ensimmäisestä välieräkohtaamisesta lähtien. Jos sarja jatkuu samaan malliin, on keskiviikkona HIFK:n vuoro voittaa kotonaan. Helsinkiläisten päävalmentaja Ilkka Somero odottaa innolla keskiviikon ratkaisevaa ottelua.

- Kyllä kotiyleisön tuki ja oma kotikenttä on iso etu ratkaisevaan otteluun. Joukkueen sisällä on erittäin odottava fiilis. Näitä pelejä varten on koko kausi tehty duunia ja finaalipaikka on nyt yhden voiton päässä.

 

MuSaFutsal varmisti paikkansa jo finaalissa kaatamalla Ylörven Ilveksen välieräsarjassa voiton 3-1. Voittaja keskiviikon ottelusta saa siis finaalissa vastustajakseen viime vuoden mestarin MuSan.

 

- Odotan jälleen intensiivistä ottelua. FTK on lähtenyt ottelusarjaan erittäin aktiivisella puolustuspelillä ja uskon että meillä on nyt lääkkeet tuon nollaamiseksi, kertoo Somero. 

 

Ottelu pelataan Pirkkolan Palloiluhallilla Helsingissä alkaen klo 19:30.

 

Teksti: Jaakko Servo

Seuraa meitä

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit