Naisten Futsal-Liiga: FC Sport J säilytti sarjapaikkansa

Vaasassa pelataan ensi kaudellakin Naisten Futsal-Liigaa. Asia varmistui tänään Kuopiossa, jossa FC Sport J haki selvän vierasvoiton KuPS:sta lukemin 0-8 (0-3).

FC Sport J jatkaa Naisten Futsal-Liigassa. Kuva: Jani Virolainen

FC Sport J jatkaa Naisten Futsal-Liigassa. Kuva: Jani VirolainenKuva: Jani Virolainen

10.4.2022 klo 18:45

Naisten Futsal-Liigan liigakarsinnan otteluohjelma 

Maalikoosteet Futsal-Liigaseurat ry:n sivulla    

 

SU 10.04.2022:

KuPS - FC Sport J 0-8 (0-3)
 

EI SIJAA JOSSITTELULLE

 

FC Sport J varmisti paikkansa ensi kaudeksi Naisten Futsal-Liigaan sunnuntaina Kuopiossa. Joukkue oli edellisenä viikonloppuna kaatanut KuPS:n Vaasassa maalein 7-1 (3-0), ja nyt katkaisuottelussa vaasalaiset laittoivat vielä pykälää paremmaksi.

 

Toinen otteluvoitto irtosi huikeilla 0-8 (0-3) lukemilla ja näin Sport varmisti sarjapaikkansa puhtaasti 2-0 -otteluvoitoin. Murskavoitossa tehopisteet jakautuivat tasaisesti. Kolmen pisteen iltapäivää viettivät Maiju Kuivila (2+1), Enni Kortesniemi (2+1) sekä Vilma Rosenström (1+2). Niina Kiviniemi iski kaksi maalia, ja myös Roosa Ojala (1+1) onnistui maalinteossa.

 

- Hieno ja tärkeä voitto. Kokonaisuudessaan meillä oli haastava ja rikkonainen kausi. Paljon uusia pelaajia sekä  loukkaantumisia. Kauden aikana yksittäisissä peleissä tuli onnistumisia ja saatiin omaa peliä pyörimään, mutta kuitenkin pelit olivat pitkin kautta aaltoilevia ja tasaisuus puuttui. Kauden lopussa kuitenkin onnistuttiin saamaan muutama hyvä voitto ja tästä on hyvä jatkaa hiomaan kuvioita ensi kautta kohti, viestitti joukkueen tunnelmia FC Sportin päävalmentaja Annika Leminen

Lisää aiheesta

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit