Naisten Futsal-Liiga: Espoon paikalliskamppailu käynnistää liigaviikon torstaina

Naisten Futsal-Liigassa on edessä vilkas loppuviikko. Pelit käynnistyvät torstaina Espoon paikalliskohtaamisesta.

EBK:lla oli avauskierroksella hankala Porin reissu.

EBK:lla oli avauskierroksella hankala Porin reissu.Kuva: Heini Lehtipuu

5.10.2022 klo 22:02

Naisten Futsal-Liigan otteluohjelma kokonaisuudessaan täällä

To 06.10.2022:
EBK - GFT klo 19:30
La 08.10.2022:
KaDy - FC Halikko klo 13:00
FC Sport Vaasa - HIFK FS klo 14:00
GFT - Ilves FS klo 14:00
FTK-Tornio - MuSaFutsal klo 14:00
Ylöjärven Ilves - PJK klo 16:00
Su 09.10.2022:
EBK - RaiFu klo 17:00

Tulospalvelu kertoo pelien tulokset ja tapahtumat

Kaikki miesten ja naisten Futsal-Liigojen ottelut näkyvät Ruutu+-palvelussa.

EBK ja GFT kohtaavat Opinmäessä torstaina

Espoossa nähdään torstaina futsalherkkua, kun sarjanousija EBK kohtaa GFT:n taistossa kaupungin herruudesta. EBK:n liigataival ei alkanut positiivisissa merkeissä, kun se joutui avauskierroksella heti pahimpaan mahdolliseen paikkaan; vierailu Porissa päättyi lopulta MuSaFutsalin selvään 12-0 (6-0) -kotivoittoon.

- Porissa käynti on jo unohdettu ja katseet on siirretty eteenpäin. Torstaina edessä on kauden ensimmäinen paikalliskamppailu, johon lähdemme altavastaajina, EBK:n päävalmentaja Janne Laine kertoo.

Joukkueilla ei ole liigasta aiempaa historiaa, joten puolin ja toisin ollaan uuden edessä. GFT avasi kauden todella vahvasti, kun se kaatoi kotipelissään - samaisella Opinmäen parketilla, jolla torstainakin pelataan - Kampuksen Dynamon suurinumeroisesti 7-1 (4-1). GFT:n tehonaisena hääri Sandra Lind, joka saalisti tehipisteet 2+2. Nyt EBK:n täytyykin löytää keinot Lindin sekä muun tulivoimaisen GFT:n pysäyttämiseen.

- GFT:tä on vastuksena hiukan vaikea arvioida, kun emme ole kertaakaan kohdanneet aiemmin. Odotan mielenkiinnolla, kuinka hyvin pystymme heidät haastamaan. Aseita tähän en lähde paljastamaan etukäteen, täytyy säilyttää yllätysetu, Laine virnistää.

Paikallisottelun jälkeen molemmat joukkueet pelaavat tällä viikolla vielä uudemmankin kerran. GFT emännöi Tampereen Ilvestä lauantaina, ja EBK saa Opinmäen viikon kolmanteen Naisten Futsal-Liigan otteluun sunnuntaina vastaansa RaiFun.

FTK-Tornio ja MuSaFutsal kohtaavat Torniossa

Lauantaina pelataan paljon myös muita otteluita. Jyväskylässä KaDy hakee kauden avausvoittoaan FC Halikon kustannuksella. HIFK FS matkustaa Vaasaan Sportin vieraaksi, ja hallitseva mestari MuSaFutsal palaa viime kevään kultakentälle; edessä on reissu FTK-Tornion vieraaksi Putaan Liikuntahalliin, jossa viime kauden mestaruus ratkesi. Ylöjärvellä pelataan yksi Pirkanmaan paikallisotteluista, kun YIlves saa kotipeliinsä vastaan Pirkkalan Jalkapalloklubin.

Ylöjärven Ilves kaatoi avauskierroksella FC Sport Vaasan kotihallissaan.

Ylöjärven Ilves kaatoi avauskierroksella FC Sport Vaasan kotihallissaan.Kuva: Jani Virolainen

Lisää aiheesta

Seuraa meitä

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit