Maajoukkueet

Miesten futsalmaajoukkue kohtaa MM-karsinnoissa Romanian ja Tanskan

FIFA Futsal Word Cupin Main Roundin lohkoarvonta suoritettiin tänään Nyonissa. Suomi arvottiin samaan lohkoon Romanian ja Tanskan kanssa.

Suomen lohko MM-karsinnoissa: Suomi, Romania ja Tanska

Suomen lohko MM-karsintojen Main Roundilla.

7.7.2022 klo. 15:19

Futsalin MM-karsintojen Main Roundin lohkot arvottiin tänään 7. heinäkuuta Nyonissa. Suomi arvottiin lohkoon 8 yhdessä Romanian ja Tanskan kanssa. Suomen futsalmaajoukkueen päävalmentaja Sergio Gargelli povaa Suomelle kovia otteluita.

– Mielestäni tämä ei ollut helpoin mahdollinen lohko. Aloitamme pelit kotiottelulla Romaniaa vastaan, joka on ainakin paperilla kovin vastustajamme. He ovat kehittyneet paljon saatuaan joukkueeseen brasilialaistaustaisia pelaajia. Tanska taas on naapurimaamme, ja derby on aina derby, Gargelli pohtii.

Vaikka lohko ei ole helpoimmasta päästä, italialaisluotsi pitää Suomen mahdollisuuksia erinomaisina. Suomi on lohkon ykkössijoitettuna ennakkosuosikki suoraan jatkopaikkaan Elite Roundille.

– Tulossa ei ole helppoja otteluita, mutta tavoitteemme on pelata MM-kisoissa, joten jokainen vastustaja on kohdattava itsevarmasti ja omiin vahvuuksiin ja pelitapaan nojaten. Tiedämme, että meidän on voitettava, jotta unelmastamme voi tulla totta, Gargelli päättää.

Lohko 1: Espanja, Moldova ja Kypros
Lohko 2: Georgia, Belgia ja Itävalta
Lohko 3: Tsekki, Bosnia-Hertsegovina ja Armenia
Lohko 4: Portugali, Valko-Venäjä ja Liettua
Lohko 5: Kazakstan, Slovenia ja Montenegro
Lohko 6: Azerbaijan, Puola ja Kreikka
Lohko 7: Kroatia, Unkrai ja Israel
Lohko 8: Suomi, Romania ja Tanska
Lohko 9: Serbia, Ranska ja Norja
Lohko 10: Italia, Pohjois-Makedonia ja Ruotsi
Lohko 11: Ukraina, Alankomaat ja Kosovo
Lohko 12: Slovakia, Latvia ja Saksa

Etkö löytänyt etsimääsi?

Seuraa meitä

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit