Miesten Futsal-Liigassa kolme peliä tällä viikolla

Miesten Futsal-Liigassa pelataan tällä viikolla vain kolme ottelua. SoVo vierailee torstaina Espoossa GFT:n kotikentällä. Perjantaina pelataan Varsinais-Suomen derby AU:n ja TPK:n välillä Loimaalla. Jyväskylässä kohtaavat lauantaina Riemu ja Akaa. KaDy pelaa Mestarien Liigan Main Roundia Liettuassa torstaina ja lauantaina.

Akaa Futsal pelaa jälleen Jyväskylässä viikonloppuna

Akaa Futsal pelaa jälleen Jyväskylässä viikonloppunaKuva: Ⓒ © Ville Koskiniemi /Ville Koskiniemi

27.10.2022 klo 17:10

Miesten Futsal-Liiga

to 27.10.2022  

klo 19.30 GFT – SoVo, Opinmäen liikuntahalli, Espoo

pe 28.10.2022

klo 19.30 AU – TPK, Puistokadun liikuntahalli, Loimaa

la 29.10.2022

klo 15.30 Riemu – Akaa Futsal, Monitoimitalo, Jyväskylä

Tulospalvelu:

Kaikki miesten ja naisten Futsal-Liigojen ottelut näkyvät Ruutu+-palvelussa.


Miesten Futsal-Liiga

to 27.10.2022  

klo 19.30 GFT – SoVo, Opinmäen liikuntahalli, Espoo

Torstai-illan ottelussa Espoossa kohtaavat perinteikkäät kilpakumppanit Etelä-Suomesta. Sekä GFT että SoVo lähtevät otteluun ärsytettynä, kun ne joutuivat viime viikonloppuna luovuttamaan kotiareenoillaan kaikki kolme pistettä ryöstöretkellä käyneelle Vieska Futsalille. 

Viime kauden kohtaamiset aina SM-hopealle yltänyt GFT vei selvin numeroin, mutta aiempina kausina on joukkueiden välillä tiukkaa. Sitä edelliselle SM-mitalille ylsi SoVo voittamalla GFT:n kevään 2019 jännittävässä pronssiottelussa Espoon Opinmäessä.

SoVo:n parhaita pistenikkareita ovat olleet tuttuun tapaan Arber Istrefi ja viisi maalia kahteen otteluun paukuttanut Gezim Voca. GFT:llä johtavan pelaajan Henri Alamikkotervon lisäksi Eetu Kaikkola on ollut maalivireessä alkukauden (4 + 1).

GFT:n Henri Alamikkotervo on yksi liigan nimekkäimpiä tähtiä

GFT:n Henri Alamikkotervo on yksi liigan nimekkäimpiä tähtiäKuva: Ⓒ © Ville Koskiniemi /Ville Koskiniemi

Kun somerolaiset suuntaavat Espooseen iltapuhteisiin GFT:n vieraaksi, on voitontahto molemmilla joukkueilla kova. Hauskana yksityiskohtana SoVo:n pelaajaluettelossa saattaa olla jopa enemmän espoolaisia kuin espoolaisen kotijoukkueen riveissä. 

pe 28.10.2022

klo 19.30 AU – TPK, Puistokadun liikuntahalli, Loimaa

Varsinais-Suomessa nähdään perjantaina jälleen yksi maakunnan kiinnostavista derbyistä, kun Alastaron Urheilijat ja Turun Pallokerho ottavat mittaa toisistaan Loimaalla. Molemmat nousivat viime kaudeksi Futsal-Liigaan, joskin TPK:lla oli aiemmilta vuosilta peräti 15-vuotinen liigahistoria matkalaukussaan.

Varsinaissuomalaisten alkukausi on sujunut apeissa merkeissä etenkin tulosten suhteen. TPK:n sarjapistetili on vielä avaamatta, AU:lla pisteitä on yksi kotivoitosta FC Kiistoa vastaan jatkoajalta. Toisaalta pelin sisällä on ollut positiivisia merkkejä: TPK piinasi sarjakärki KaDya edellisessä 1–2 tappioon päättyneessä ottelussa viime sekunneille saakka. Samoin AU on pysynyt hyvin kärkijoukkueiden matkassa, mutta etenkin maalinteko on ollut tervanjuontia. Ilari Mettälän paluu (4 + 1) on ollutkin tärkeä lisä AU:n hyökkäyspelaamiseen.

Viime kausien keskinäiset ottelut ovat menneet vuorotellen melko tasan sekä Futsal-Liigassa että Futsal-Ykkösessä. TPK säilyi viime kaudella suoraan (sijoitus 10.), AU karsinnan kautta (sijoitus 11.).

la 29.10.2022

klo 15.30 Riemu – Akaa Futsal, Monitoimitalo, Jyväskylä

Sarjataulukossa viidettä sijaa pitävä Akaa Futsal matkustaa lauantaina Jyväskylään. Kotijoukkue Riemu on sijalla kahdeksan. Akaa on ehtinyt pelata kolme peliä, Riemu puolestaan neljä. Akaa Futsal selvitti kaksi ensimmäistä otteluaan puhtaasti, mutta joutui luopumaan kahdesta sarjapisteestä kun GFT vieraili uudella Akaa Areenalla kaksi viikkoa sitten. 

Akaa Futsal tiedotti viikolla uudesta brasilialaisvahvistuksesta, jonka nimi on Pedro Henrique Barreiros Da Silva (Pedro). Lue Akaan uutinen uudesta pelaajasta. Toisaalta maajoukkueenkin leirivahvuudessa oleva Markus Rautiainen on pitkään sivussa loukkaantumisen johdosta.

Akaan Iiro Vanha nähdään taas Jyväskylän Monnarilla.

Akaan Iiro Vanha nähdään taas Jyväskylän Monnarilla.Kuva: Ⓒ © Ville Koskiniemi /Ville Koskiniemi

Riemu aloitti kauden heikosti, mutta on viime kierroksilla päässyt pisteille. Viimeksi Riemu vieraili eksoottisella liigapaikkakunnalla Laihialla, jossa vaasalainen kotijoukkue FC Kiisto niputti Riemun voittomaalikilpailussa. 

Riemun Joonas Madetoja juhlii kotiyleisön edessä, jatkuuko juhlat lauantaina..

Riemun Joonas Madetoja juhlii kotiyleisön edessä, jatkuuko juhlat lauantaina..Kuva: Ⓒ © Ville Koskiniemi /Ville Koskiniemi

Lauantain jälkeen miesten Futsal-Liiga jää jälleen maaottelutauolle ja palaa parketeille lauantaina 12.11. Kampuksen Dynamo pelaa Mestarien Liigan Main Roundia Liettuassa torstaina 27.10. ja lauantaina 29.10.

Lisää aiheesta

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit