Laura Kalmari ja Kai Pahlman SM-lopputurnausten järjestäjähaku 2023

Palloliitto hakee Laura Kalmari ja Kai Pahlman SM-lopputurnausten järjestäjää 2023

Kuva Laura Kalmari-turnauksesta 2022 ONS:n ja FC Hongan välisestä ottelusta.

Kuva Laura Kalmari-turnauksesta 2022 ONS:n ja FC Hongan välisestä ottelusta.Kuva: Marko Venemies

15.11.2022 klo 00:00

Laura Kalmari ja Kai Pahlman SM-lopputurnausten järjestäjähaku 2023 on käynnissä 31.1.2023 asti.

• Laura Kalmari SM -lopputurnaus järjestetään 5.–8.10.2023.

• Kai Pahlman SM -lopputurnaus järjestetään 19.–22.10.2023.

Nuorten SM -lopputurnaukset ovat tärkeitä pelaajatarkkailutapahtumia. Ne ovat joukkueille yhteisiä kauden päätapahtumia.

Suomen Palloliiton päättää nuorten lopputurnausten järjestämisoikeuden hakemusten perusteella. Hakemus laaditaan määräpäivään mennessä Palloliiton sivuilla olevalle sähköiselle lomakkeelle. Hakemuksesta tulee ilmetä käytettävissä olevat pelikentät ja majoituspaikka sekä muita järjestämiseen liittyviä pääseikkoja (paikalliskuljetukset, päävastuuhenkilöt ym.).

Pojat: Kai Pahlman- ja SPL-turnaukset

Tytöt: Laura Kalmari- ja SPL-turnaukset

Laura Kalmari SM-lopputurnauksen logo

Laura Kalmari SM-lopputurnaus

Kai Pahlman SM-lopputurnauksen logo

Kai Palhman SM-lopputurnaus

Lisää aiheesta

Seuraa meitä

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit