Kolme suomalaisnelikkoa tuomaroimassa Konferenssiliigaa

UEFA on nimennyt Antti Munukan, Oskari Hämäläisen ja Joni Hyytiän nelikot erotuomaroimaan Konferenssiliigan otteluita torstaina 14.7.

Antti MunukkaKuva: Ⓒ MIRA LONNQVIST /MIRA LONNQVIST

14.7.2022 klo 14:15

Antti Munukka toimii erotuomarina Gibraltarissa pelattavassa Europa FC:n ja Vikingurin välisessä ottelussa. Avustaviksi erotuomareiksi on nimetty Jukka Honkanen ja Juuso Mantere, ja neljäs erotuomari on Peiman Simani. Ottelu alkaa Victoria Stadiumilla klo 18 Suomen aikaa.

Ottelun tiedot UEFA:n sivuilla >>

Oskari HämäläinenKuva: Ⓒ MIRA LONNQVIST /MIRA LONNQVIST

Oskari Hämäläinen toimii erotuomarina Pohjois-Irlannin Belfastissa pelattavassa Crusadersin ja FCB Magpiesin välisessä ottelussa. Avustaviksi erotuomareiksi on nimetty Sami Nykänen ja Olli Jantunen, ja neljäs erotuomari on Oliver Reitala. Ottelu alkaa Seaview Stadiumilla klo 22 Suomen aikaa.

Ottelun tiedot UEFA:n sivuilla >>

Joni HyytiäKuva: Ⓒ MIRA LONNQVIST /MIRA LONNQVIST

Joni Hyytiä toimii erotuomarina Islannin Kopavogurissa pelattavassa Breidablikin ja UE Santa Coloman välisessä ottelussa. Avustaviksi erotuomareiksi on nimetty Mika Lamppu ja Veli-Matti Leppänen, ja neljäs erotuomari on Jari Järvinen. Ottelu alkaa Kópavogsvöllurilla klo 22.15 Suomen aikaa.

Ottelun tiedot UEFA:n sivuilla >>

Näin ryhdyt erotuomariksi >>

Uutista päivitetty: Riku Vihreävuori ei päässyt lähtemään Belfastiin sairastumisen vuoksi. Hänen tilalleen on nimetty Olli Jantunen.

Lisää aiheesta

Etkö löytänyt etsimääsi?

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit