Kiitos olosuhdetyöstä -päivää vietetään 29.9.

Syyskuun 29. päivänä kiitetään liikunnan olosuhteista vastaavia henkilöitä. Suomessa on noin 39 000 liikuntapaikkaa, ja huomenna 29.9. huomioidaan näiden olosuhteiden ylläpitäjiä.

Kiitos olosuhdetyöstä -päivää vietetään 29.9.

Kiitos olosuhdetyöstä -päivänä kiitetään liikunnan olosuhteista vastaavia henkilöitä.

28.9.2022 klo 14:43

Ensimmäisen kerran Euroopan urheiluviikolla SLA haluaa nostaa esiin liikunnan olosuhdetyönmerkityksen ja tavoitteena kampanjan jatkuminen tulevina vuosina.

Päivä järjestetään liitettynä Euroopan urheiluviikon #beactive-toimenpiteisiin.

Tämän päivän ideana on tuoda esiin olosuhteista vastaavien arvokasta työtä jakamalla kiitoksia sosiaalisessa mediassa ja järjestämällä pieniä yllätyksiä alan ammattilaisille.

Suomessa on liikuntapaikkojen yhteenlaskettu arvo n. 10 miljardia euroa. On sanomattakin selvää, että liikuntapaikoistamme tulee huolehtia koulutettujen ammattilaisten ja tuota työtä pitää arvostaa.

Suomi on ainoa maa maailmassa, jossa liikuntapaikkojen hoitoon on oma ammattitutkintokoulutuksen ja erikoisammattitutkintokoulutus

Liikuntapaikka-alan ammattitutkinnon ja erikoisammattitutkinnon voit suorittaa kolmessa oppilaitoksessa Kuortaneen Urheiluopistolla, Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä sekä Itä-Suomen liikuntaopistolla Joensuussa.

Suomen Palloliitto haluaa kiittää kaikkia jalkapallo- ja futsalolosuhteista huolehtivia ammattilaisia!

Suomen Liikunnan Ammattilaiset ry (sla-ry.fi)

Lisää aiheesta

Seuraa meitä

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit