Kanerva tyytyväisenä: ”Hieno voittaa kotona tällaisen yleisön edessä”

Huuhkajat nappasi tiistaina todella tärkeät pisteet kaatamalla Montenegron Nations Leaguen ottelussa maalein 2-0.

Kanerva tyytyväisenä: ”Hieno voittaa kotona tällaisen yleisön edessä”

Kanerva tyytyväisenä: ”Hieno voittaa kotona tällaisen yleisön edessä”

7.6.2022 klo 22:13

Päävalmentaja Markku Kanervan oli ottelun jälkeen helppo hymyillä – oikeastaan kolmestakin syystä.

- On hieno voittaa kotona ja tällaisen yleisön edessä, katsojat olivat loistavasti takanamme ja kannustamassa, Kanerva kiitteli.

- Hieno päivä Suomelle, 18-vuotiaat varmistivat turnausvoittonsa Ruotsissa, U21 voitti Azerbaidzhanin ja mekin voitimme nyt. Yleensä sanotaan, että mitä isot edellä, sitä pienet perässä. Nyt taisi mennä vähän toisinpäin, ”Rive” naurahti.

Pelkästään tulos ei miellyttänyt Kanervaa, vaan myös tapa, jolla se tuli. Huuhkajat piti käytännössä Montenegron kokonaan poissa maalipaikoilta.

- Peli oli yli päätään aika hyvin kontrollissa, tilanteiden luominen oli alussa vähän vaikeaa, koska Montenegro puolusti kurinalaisesti ja tiiviisti viiden miehen linjalla.

Kanerva kierrätti odotetustikin miehistöään melkoisesti, koska kesäkuun sumassa on edessä vielä kaksi ottelua. Bosnia-Hertsegovina -otteluun verrattuna uudet miehet avauksessa saivat kiitosta; näistä erityisesti Huuhkajadebyyttinsä tehnyt Richard Jensen.

- Viisi uutta pelaajaa oli avauskokoonpanossa ja kahdessa pelissä käytetty 22 pelaajaa, joten joukkueesta löytyy leveyttä. Ricke Jensen pelasi erittäin hyvin debyyttipelin ja samoin kaikki muut nyt avaukseen päässeet pelaajat täyttivät paikkansa.

Lisää aiheesta

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit