Kanerva tyytyväinen tulokseen: ”Työmoraali oli huikea”

Huuhkajien päävalmentajan Markku Kanerva hehkui tyytyväisyyttä sekä joukkueen taisteluun että tulokseen Slovenian kaaduttua EM-karsintaottelussa 2-0.

Markku Kanerva kiitteli Huuhkajien työmoraaliaKuva: Ⓒ Juha Tamminen /Juha Tamminen

16.6.2023 klo 22:31

Huuhkajat oli tehokkaana paikoissaan ja selvitti vaikeat hetket ottelussa sisulla ja sydämellä taistellen.

- Tämä oli kova ja tiukka peli, kuten odotettiinkin. Haluan kiittää yleisöä loistavasta tunnelmasta ja joukkuetta sinnikkyydestä ja taistelutahdosta, Kanerva kertoi ottelun jälkeen lehdistötilaisuudessa.

- Taistelu näkyi niin vaikeina hetkinä, kun Slovenia pääsi vähän myllyttämään. Työmoraali oli huikea, kaverit pistivät kaiken peliin ja pelasivat joukkueelle.

Kanerva painotti sitä, että voitto ei irronnut missään nimessä helpolla.

- Sloveniallakin oli paikkansa, mutta me teimme kaksi hienoa maalia ja ne riittivät tänään voittoon.

Yli 32 500 katsojan edessä pelatussa ottelussa riitti tunnelmaa läpi koko 90-minuuttisen ja sen jälkeenkin.

- Hienoa nähdä ottelun päätyttyä kuinka sekä yleisö että pelaajat nauttivat pelin jälkeen. Katsojat jäivät iloitsemaan paikan päälle, mikä kertoo jalkapallokulttuurista, ”Rive” ylisti.

Katseet kuitenkin suunnataan nopeasti San Marinoon, joka tulee vastaan jo maanantaina – ja jälleen ainakin lähes loppuunmyydyllä Olympiastadionilla.

- Meillä on tietty pelisuunnitelma jo olemassa ja pelaajat ovat niin ammattilaisia, etteivät he aliarvioi vastustajaa missään nimessä. Tulee varmasti aika erilainen ottelu ja tiivis puolustus vastaan. Meidän pitää pystyä olemaan vaarallisia eikä tyytyä vain pitämään palloa, Kanerva ennakoi.

- He ovat osoittaneet puolustavansa sinnikkäästi, mutta toki San Marino on sellainen vastustaja, joka meidän pitää voittaa.

Lisää aiheesta

Etkö löytänyt etsimääsi?

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit