Kampuksen Dynamo yhä ylivoimainen Mestarien Liigan karsinnassa

Kampuksen Dynamo jatkoi vakuuttavia esityksiä UEFA:n Mestarien Liigan karsintakierroksella eli Preliminary Roundilla. Keskiviikkona Islannin mestari FC Ísbjörninniä kouluttaneen KaDyn myllyyn jäi torstai-iltana Andorran moninkertainen mestari FC Encamp. Tällä kertaa suomalaisten voittonumerot kirjattiin 1–10 (1–5)

Jukka Kytölä Encampia vastaan UEFA Futsalin Mestarien Liigan karsintakierroksella Montenegrossa 2022

Jukka Kytölä Encampia vastaan UEFA Futsalin Mestarien Liigan karsintakierroksella Montenegrossa 2022.Kuva: Anu Kangas

26.8.2022 klo 10:55

Podgorican Verde Complexissa pelattavassa Preliminary Roundin lohko A:ssa on kahden ottelupäivän perusteella kahden kerroksen väkeä: myös isäntäjoukkue KMF Titograd on ottanut kaksi selkeää voittoa. Montenegrolaiset kaatoivat Encampin 4–0 ja Ísbjörninnin 8–1.

Näin ollen lohkovoittaja ja ainoa jatkoon Main Roundille etenijä selvitetään lauantai-iltana KaDyn ja Titogradin välisessä ratkaisuottelussa. KaDylle riittää maalieronsa ansiosta ottelusta tasapeli, Titograd tarvitsee voiton jatkaakseen eteenpäin.

KaDyn ykköspyssy Mestarien Liigassa on ollut Jere Intala, joka on tehnyt kahdeksan maalia ja miehittää toistaiseksi Champions Leaguen maalintekijäpörssin ykkössijaa. Newton Jr., Ítalo Henrique ja Lassi Lintula ovat myös kunnostautuneet maalintekotalkoissa.

https://www.uefa.com/uefafutsalchampionsleague/match/2035280--encamp-vs-kampuksen-dynamo/ 

KaDyn montenegrolaiselle päävalmentajalle Vasko Vujovićille tämänvuotinen Preliminary Round merkitsee paluuta hänen kotikaupunkiinsa. Podgoricasta kotoisin oleva Vujović lähti maailmalle futsalvalmentajana 2010-luvun alkuvuosina.

Kahdeksan maalia kahdessa UFCL-ottelussa viimeistellyt Jere Intala KaDyn kotisivuilla:

– Todella mukavaa on ollut pelata näitä matseja tasoerosta huolimatta. Ollaan valmistauduttu hartaasti ja huolellisesti heinäkuun alusta saakka, joten hienoa olla tositoimissa taas. Joukkue on virittäytynyt erittäin hyvään tilaan; kollektiivinen peli kulkee ja silloin tulee maalejakin.

– Ykkösrankattuna lohkossa pitääkin pystyä hoitamaan alempaa ponnistavat vastustajat. Lauantaina mitataan todellinen tasomme tällä hetkellä ratkaisuottelussa Titogradia vastaan. Varmasti kova ja tasainen matsi on tulossa. Nyt levätään, palaudutaan, tehdään lihashuoltoa ja katsotaan iso kasa videoita, 28-vuotias maalipyssykolossi lupaa.

Preliminary Round, lohko A:n otteluohjelma lauantaina (Suomen aikaa):

la 27.8.

18:30 Ísbjörninn – Encamp 

21:30 KMF Titograd – Kampuksen Dynamo 

https://www.uefa.com/uefafutsalchampionsleague/fixtures-results/#/mt/2022-08

Lisää aiheesta

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit