Juuso Kevari Huuhkaja-Helmaripolun tiimiin

Kevari on Palloliiton ja Eerikkilän yhteispalkkaus, joka tulee työskentelemään muun muassa Huuhkaja- ja Helmaripolun tapahtumissa sekä vastaamaan Eerikkilässä jalkapallon yläkoululeirityksen valmentamisesta. 

Juuso Kevari.

Juuso Kevari.

24.8.2022 klo 16:39

Juuso Kevari aloittaa työskentelyn osana Huuhkaja- ja Helmaripolun tiimiä syyskuun alussa. Kevarin rekrytoinnissa on kyse yhteispalkkauksesta Eerikkilä Sport & Outdoor Resortin kanssa. Työsopimus on määräaikainen vuoden 2023 loppuun asti. 

Eerikkilässä Kevari aloittaa jalkapallopalveluiden valmentajana ja kouluttajana, vastaa jalkapallon yläkoululeirityksen valmentamisesta sekä työskentelee osana Huuhkaja- ja Helmaripolun tiimiä.

Kevari on vaasalaislähtöinen entinen Veikkausliiga-pelaaja, joka on työskennellyt lopettamisensa jälkeen vuodesta 2017 alkaen Espoon Palloseuran valmentajana. Valmennus- ja testausoppia Jyväskylän yliopistossa lukenut Kevari valmistui keväällä liikuntatieteiden maisteriksi ja on työskennellyt aiemmin myös Palloliitossa työharjoittelussa. 

– Sain tutustua Huuhkaja- ja Helmaripolkuun ja sen ydintiimiin jo harjoitteluni aikana, ja sitä myötä lajin kehitystyö alkoi kiinnostaa enemmän ja enemmän. Pääsen mukaan todella ammattitaitoiseen tiimiin, jossa työnteon kulttuuri on korkealla. On hienoa päästä nyt itse mukaan vaikuttamaan myös toiselta puolelta pöytää, sillä aiemmin olen aina työskennellyt vain seurapuolella, Kevari sanoo.

Lisää aiheesta

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit