Joensuu liittyi Palloliiton kumppanikaupunkien joukkoon

Joensuu kaupunki ja Suomen Palloliitto ovat sopineet yhteistyöstä, joilla pyritään tukemaan kummankin osapuolen sekä paikallisten seurojen strategisien tavoitteiden toteutumista.

Joensuun Rantakylän liikuntahalli

25.5.2022 klo 14:28

Suomen suurimpana lajina jalkapallo kantaa yhteiskuntavastuuta liikunnan ja olosuhteinen lisäksi myös ympäristönsuojelun ja kestävän kehityksen hankkeiden tukemisessa. Jalkapallo aktivoi joensuulaista liikuntaelämää vahvasti. Sen parissa liikkuu aktiivisesti viikoittain lukuisia lapsia, nuoria sekä aikuisia. Lisäksi lajin parissa toimii lukuisia vapaaehtoisia eri seurakentän toiminnoissa.

Joensuun kaupungin strategiassa keskiössä ovat hyvinvointi, elinvoima ja vetovoimainen kaupunkiympäristö. ”Haluamme mahdollistaa ja luoda edellytyksiä asukkaidemme onnellisuudelle, terveydelle ja hyvinvoinnille”.

-Kumppanuudessa ei sitouduta mihinkään taloudellisiin sitoumuksiin. Kumppanuuden toimintamallin dokumentointi on siis ennemminkin tahdonilmaus yhteisistä tavoitteista, joilla pyritään tukemaan kummankin osapuolen sekä paikallisten seurojen strategisien tavoitteiden toteutumista, valottaa kumppanuuden taustaa Joensuun kaupungin liikuntajohtaja Timo Heinonen.

- Uudessa strategiassamme vaikuttaminen sekä entistä tiiviimpi yhteistyö kuntien ja kaupunkien kanssa on yksi keskeinen tavoitteemme. Haluamme yhdessä seurojemme kanssa tehdä osamme suomalaisten liikkumattomuuden ratkaisemiseksi, kertoo Palloliiton aluepäällikkö Janne Pieviläinen.

Lisätietoja:

Janne Pieviläinen, aluepäällikkö, Suomen Palloliitto ry
janne.pievilainen@palloliitto.fi
050-306 3557

Lisää aiheesta

Etkö löytänyt etsimääsi?

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit