JJK ja SalPa ovat varmistaneet nousunsa – Kakkosen A-lohkon voittaja selviää lauantaina

Kakkosen päätöskierros pelataan lauantaina, ja katseet keskittyvät erityisesti kello 14:00 alkavaan JIPPO:n ja KäPa:n väliseen otteluun.

JIPPO-kannattajilla on edessä jännittävä lauantai.

JIPPO-kannattajilla on edessä jännittävä lauantai.Kuva: Mikko Kalavainen

21.10.2022 klo 14:31

JJK ja SalPa ovat onnistuneet varmistamaan lohkovoittonsa ja sarjanousunsa, mutta Kakkosen A-lohkon voittajasta ei ole vielä selvyyttä. Lohkovoitto ratkaistaan jatkosarjan päätöskierroksella, joka pelataan huomenna lauantaina – otteluohjelma löytyy Palloliiton tulospalvelusta.

Lähtökohdat A-lohkon huipennukseen ovat kutkuttavat, sillä kärkijoukkue JIPPO on vain pisteen KäPa:n edellä. Joensuulaisilla oli mahdollisuus varmistaa lohkovoitto viime viikonloppuna, mutta joukkue jäi 1–1-tasapeliin Kiffenin vieraana – KäPa murskasi samanaikaisesti Reippaan lukemin 7–0.

JIPPO ja KäPa kohtasivat edellisen kerran lokakuun alussa, jolloin tuloksena oli 1–1-tasapeli. Kauden ensimmäinen kohtaaminen puolestaan päättyi maalittomaan tasapeliin. Pistejako riittäisi JIPPO:lle myös lauantaina, mutta vieraat tarvitsevat voiton noustakseen piikkipaikalle.

Joensuulaisseura nähtiin Ykkösessä edellisen kerran kaudella 2021, jolloin se jäi sarjajumboksi. KäPa:n seurahistorian ainoa Ykkösen visiitti nähtiin sen sijaan kaudella 2008 – helsinkiläiset jäivät tuolloin niin ikään taulukon hännille.

Lipunmyynti

JIPPO:n ja KäPa:n välinen kamppailu näkyy suorana Karjalaisen tilaajille. Lue lisää täältä.

Lisää aiheesta

Seuraa meitä

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit