Jesse Joronen ja Joel Pohjanpalo sivussa Norja-ottelusta

Huuhkajat kohtaa Norjan sunnuntaina Oslossa. Maalivahti Jesse Joronen ja hyökkääjä Joel Pohjanpalo eivät ole Huuhkajien käytettävissä ottelussa.

Joel Pohjanpalo toimi Suomen kapteenina Skopjessa.

Joel Pohjanpalo toimi Suomen kapteenina Skopjessa.Kuva: Ⓒ SPL /Jyri Sulander

17.11.2022 klo 22:32

Torstain 1-1-tasapeliin päättyneessä Pohjois-Makedonia-ottelussa täydet minuutit urakoineet Jesse Joronen ja Joel Pohjanpalo palaavat Venezia FC:n vahvuuteen.

– Nämä eivät ole meille kansainvälisiä pelipäiviä, joten seurojen ei tarvinnut päästää pelaajia mukaamme. Seura vaatii nyt, että Jesse ja "Jolle" palaavat joukkueen vahvuuteen, päävalmentaja Markku Kanerva kertoi Pohjois-Makedonia-ottelun jälkeen.

Suomen joukkuetta ei toistaiseksi täydennetä.

– Onneksi tänään ei tullut vakavia loukkaantumisia. Uskon, että pärjäämme nykyisellä ryhmällä. Täytyy tietenkin katsoa tarvitseeko joku hälyyttää mukaan. Meillä on nyt kaksi maalivahtia (Lukas Hradecky ja Carljohan Eriksson), täytyy toivoa, että kummallekaan ei tule loukkaantumisia tulevissa harjoituksissa. Meillä on toki varasuunnitelma siitä, ketä sieltä maalivahtiosastolta mahdollisesti täydennetään, Kanerva sanoi.

Huuhkajat haastaa sunnuntaina Norjan Oslossa Ullevaal Stadionilla. Suomen aikaa kello 15.00 käynnistyvä ottelu on katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa ja V Sport -kanavilla.

Lisää aiheesta

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit